Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Haveglæde Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Lad haveglæden gro

Haveglæde i godt selskab

Vi er vilde med at gå i haven i Haveselskabet. Udover det skønne magasin HAVEN, så får du adgang til spændende foredrag, workshops, plantemarkeder og meget mere. Det koster ca 55 kr. om måneden at være med - og for det får du magasinet HAVEN, adgang til Haveselskabets rådgivning, mulighed for at gå til spændende gratis webinarer, rabat på foredrag/oplevelser, rabatter til forskellige plantepakker og meget mere. Hvis du er vild med at gå i haven - så er Haveselskabet et fællesskab for dig. 𝗢𝗴 𝘀𝗮̊ 𝗲𝗿 𝗱𝗲𝘁 𝗷𝗼 𝘀𝘂𝗻𝗱𝘁 𝗮𝘁 𝗴𝗮̊ 𝗶 𝗵𝗮𝘃𝗲𝗻, 𝘀𝗮̊ 𝗴ø𝗿 𝗱𝗲𝘁 𝗲𝗻𝗱𝗲𝗹𝗶𝗴 𝗺𝗲𝗱 𝗴𝗼𝗱 𝘀𝗮𝗺𝘃𝗶𝘁𝘁𝗶𝗴𝗵𝗲𝗱. Lige nu får du evighedskalenderen "Mit haveår" med som velkomstgave til en værdi af 299 kr.

Ja tak til medlemskab og gave

Bliv medlem og få den skønne have evighedskalender

I Haveselskabet vil vi gerne forkæle nye medlemmer, og derfor får du lige nu evighedskalenderen "Mit haveår" som velkomstgave til en værdi af 299 kr. Et års medlemskab koster 660 kr.

Ja tak til medlemskab og gave

Hvem er Haveselskabet?

I Haveselskabet bliver du inviteret med i et fællesskab med andre havemennesker 

Som medlem af Haveselskabet vil du opleve, at vi deler haveglæden med hinanden. Vi passer vores haver med omtanke for naturen og dyrelivet. I Haveselskabet bliver du inviteret med i et fællesskab med andre havemennesker

Haveselskabet arbejder med fire værdier, der gennemsyrer hele organisationen, det daglige arbejde og tankegang generelt. 

• Haveglæde

• Omtanke for naturen

• Fælleskab

• Troværdighed

Haveglæden bunder i glæden ved at dyrke vores haver. Det er limen, der binder os sammen og interessen udleves med omtanke, så den har en positiv indvirkning på den omkringliggende natur. Vi arbejder for at støtte biodiversiteten og imod invasive arter og brugen af sprøjtemidler, der begge er skadelige for vores natur.

I vores tid udtaler mange sig om meget, men Haveselskabet går aldrig på kompromis med fagligheden og troværdigheden. Vi går i dybden og viderebringer solid viden, man kan regne med. 

At Haveselskabet er en non-profit forening betyder, at vi bruger alle midler til denne sag og vi gør det i forening – i fællesskab. Vi dyrker interessen sammen, hvad enten det er gennem de lokale bestyrelser, arrangementer vi går til sammen, havegrupper eller fælles projekter.

94 % af Haveselskabets medlemmer fortæller at de bliver i bedre humør af at gå i haven.

Haveselskabet har fokus på to vigtige områder:

1. Få så mange mennesker som muligt ud i haven og til at dele og dyrke haveglæden. Man bliver i det bedste humør og man får bevæget sig, når man går i haven. 

2. Uddanne haveejerne til at tænke i biodiversitet og skabe gode vilkår for dyre-og planteliv. De danske haver udgør et stort areal af Danmark – og derfor har de også en vigtig betydning. 91 % af Haveselskabets medlemmer svarer at de ”dyrker haven med omtanke for miljøet”

Hos Haveselskabet får du inspiration til projekter i haven – lige meget om du er nybegynder eller har  megen haveerfaring – vi hjælper dig til at få succes i haven. Du får viden og indsigt i, hvordan du kan dyrke din have med omtanke for miljøet. Haveselskabets rådgivning sidder f.eks. klar til at svare på alle dine havespørgsmål. Du bliver inviteret ind i et fælleskab omkring haveglæde med invitationer til arrangementer i hele landet og havegrupper, til Åbne Haver og Havefestival. Du modtager magasinet hvor du kan læse om nye tendenser, ny viden og om Haveselskabets almennyttige projekter. 

Haveselskabet – en almennyttig forening (NGO)

Haveselskabet laver hvert år et almennyttigt projekt, hvor der samles penge ind til at støtte et haverelateret formål. Haveselskabet har fx støttet ”Blomstrende Ærø” –et lokalt initiativ hvis formål er at forbedre biodiversiteten på øen. Vi har støttet ”Multi-kultihaver” et tværkulturelt projekt i Vejen, hvor der blev skabt køkkenhaver i fællesskab mellem danske og flygtninge, for at nedbryde barrierer og skabe en fælles glæde ved dyrkning af haven og vi har lavet projektet "Mere mad fra egen have" sammen med Aabenraa Kommune og det lokale Haveselskab. 

Haveglæde siden 1830

Haveselskabet er en nonprofitforeningen, der har eksisteret siden 1830. Haveselskabet er et resultat af en sammenlægning af Det Danske Haveselskab/Øerne (fra 1888), Det Jyske Haveselskab (fra 1873) og Det Kgl. Danske Haveselskab (fra 1830) fra den 1. januar 2008. Magasinet HAVEN er i fælleskab blevet udgivet af de 3 Haveselskaber fra 1900.

Læs mere
Vi passer vores haver med omtanke for naturen og dyrelivet

Bliv medlem og få den skønne have evighedskalender

I Haveselskabet vil vi gerne forkæle nye medlemmer, og derfor får du lige nu evighedskalenderen "Mit haveår" som velkomstgave til en værdi af 299 kr. Et års medlemskab koster 660 kr.

Ja tak til medlemskab og gave