Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Naturhave ved Brøndbyskoven

Lille parcelhushave, der primært omlægges til gavn for biodiversiteten. En mindre del af haven dyrkes som permakultur.

  • Havevandring med guide
    Læs mere
  • Mad må medbringes
    Læs mere
  • Åben efter aftale
    Læs mere

Haven gennemgår en forvandling mod en skov- og naturhave med havedam, flere hjemmehørende træer, buske, stauder, grenbunker, stort, dødt ved og andet, der understøtter biodiversitet og sikrer føde og levesteder til vilde bier, sommerfugle, fugle, pindsvin og andre dyr.

Haven blev overtaget af den nuværende ejer i 2021 og har tre gamle æbletræer, som løbende bliver suppleret af flere frugttræer, bærbuske og andre spiselige planter, som vil blive dyrket som permakultur.

Kort sagt vil omkring to-tredjedelen af haven vil være dedikeret til biodiversitet, mens den sidste tredjedel er nyttehave/permakulturhave.

Det er begrænset parkering på Højstens Allé, så hvis man kommer i bil, opfordres man til at parkere ved Engtoftegård eller Brøndbyøster Kirke. Hvis man er gangbesværet, så ring på forhånd, så sørger vi for en p-plads tæt ved haven.

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Haven er åben efter aftale, tag kontakt til kontaktpersonen hvis fremvisning ønskes.

Find haven

Højstens Allé 5 Brøndby 2605 - | Åben i Google Maps