Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Fryd for øjet, øret, næsen og ganen

Haveselskabet i Assens meget gerne se dig/jer til generalforsamling med et arrangement om KRYDDERURTER.

PRIMÆRT TIL MEDLEMMER AF HAVESELSKABET, ASSENS.  BEGRÆNSET ANTAL PLADSER

Mandag d. 19.2.24 kl. 19.00 vil Haveselskabet i Assens meget gerne se dig/jer til generalforsamling med et arrangement om KRYDDERURTER. 

ØKOLOGIHAVEN i Bellinge stiller denne aften deres sortiment med ca. 30 urter til rådighed for os, og med lidt held har du/eller I nogle nye sjove krydderurter med hjem i bilen og til køkkenet/haven. Vi vil fortælle om de enkelte krydderurter i sortimentet og du/I må spørge løs.

STEFFEN CONRADSEN, tidligere MUNKEBO KRO (Årets restaurant i DK i 2004. Steffen fik guld ved DM i sandwich 2007) laver 7 tapas til hver, og fortæller om de krydderier, han har brugt. Der vil være tapas med fisk, kød og dessert, og man må bytte indbyrdes.

Arrangementet starter med en kort generalforsamling for medlemmer af Haveselskabet, Assens Kommune, og umiddelbart derefter går vi over til præsentation af krydderurter.  Når appetitten er stor nok, smager vi på lækkerierne.  Aftenen afsluttet forventeligt kl. 21.00 med et lille lotteri og mulighed for at købe urter til favørpriser.

 

Tilmelding på assens@haveselskabet.dk samtidig med betaling via MobilPay 307745, senest d. 11.2.24.


Find arrangement

Port Athur, Solevadvej 5 Tommerup 5690 - | Åben i Google Maps