Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Foredrag om georginer

Villy Mougaard fortæller om georginer, og giver god råd om dyrkning og pasning af georginer - også om vinteropbevaring.

Villy Mougaard dyrker mere end 700 forskellige georginer/dahlia, og det har han gjort i flere årtier. Han kommer hele vejen rundt om historien, formering og dyrkning af blomsten. Her får man alle de gode tips, fra at knoldene skal sættes i gang om foråret og passes over sommeren, til de skal op af jorden om efteråret og opbevares korrekt om vinteren.
Vinteropbevaringen har givet de ellers nemme blomster ry for at være besværlige, men nu kan man få Villys pragmatiske råd, der nok vil sikre, at flere georginer vil overleve næste vinter.
Undervejs viser Villy billeder af georginer indsamlet fra hele verden.

Der vil være salg af georgineknolde i pausen.

Kaffe/te og kage kan købes.


Find arrangement

Guldhøj, Floravej 11, 5750 Ringe Ringe 5750 - | Åben i Google Maps