Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Bustur til Lolland

Vi kommer til Lolland via Spodsbjerg og Tårs, og hjem via Storebæltsbroen. Vi besøger to haver, en park og en kunstner.

Vi skal besøge

  • ”Paradishaven” i Horslunde, en have grundlagt i 2006. Træerne danner rammen om bede med bl.a. rhododendron, roser, dahlia, fuchsia og alpine planter.

  • Richard Winthers hus i Vindeby, i årene 1993-2007 hjem for kunstneren Richard Winther. I huset udstilles en lang række af Richard Winthers senere værker, men det særlige er de væg- og loftmalerier, der pryder huset. Haven er et tidligt eksempel på vild med vilje.

  • Peter Hansens have, hvor vi spiser frokost (medbragt mad). Den gamle del af haven rummer mange sjældne træer, en stor samling af cornus kousa og store eksemplarer af japansk ahorn. I den nye del af haven er der bl.a. store samlinger af pæoner og iris og store bede med græsser og tørketålende planter. Der er tilknyttet planteskole med plantesalg.

  • Haven ved herregården Fuglsang, hvor vi i det klassiske haveanlæg (anlagt 1764-1784 i romantisk engelsk stil) kan se sjældne træer , bl.a. Abernes skræk (Araucaria araucana), Kæmpethuja, Thuja plicata, og Pagodetræ, Sophora japonica.
    Umiddelbart øst for Fuglsang har vi udsigt til Skejten, et strandengsområde ned mod Guldborgsund. De store egetræer på Skejten er bl.a. kendt fra de to malerier, der pryder Folketingssalens bagvægge.

På vejen tilbage spiser vi aftensmad på Lundby Kro (drikkevarer for egen regning) og forventer at være hjemme ca. kl. 21.


Find arrangement

OK-tanken, Lombjergevej Ringe 5750 - | Åben i Google Maps