Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Kender du en skøn lokal planteskole eller et havecenter?

Over hele landet findes lokale planteskoler og havecentre med ildsjæle, der udover at sælge spændende planter også deler ud af gode råd og anbefalinger. Her kan du se en oversigt over de de planteskoler og havecentre, vi fik anbefalet, da vi spurgte vores følgere på Facebook og Instagram.

Foto: Planteskolen Ellebæk.

Foto: Planteskolen Ellebæk.

Planteskoler og havecentre på Fyn

Planteskolen Ellebæk, Odense

Planteskolen Ellebæk midt på Fyn har eksisteret i 60 år og er helt klart er et besøg værd. Planteskolens ejer, Keld, har desuden en passion for formklippede træer og buske.

Læs mere på hjemmesiden. 

 

Jas Planteskole, Brenderup

Hos Jas Planteskole finder du rosoman Jens Anton Solbæk Nielsen, der har et stort sortiment af historiske og moderne roser. Du kan også både finde klatre- og buskroser. 

Læs mere på hjemmesiden

 

Lenes Liljer, Ringe

Hos Lenes Liljer kan du finde et bredt udvalg af liljer, der passer til det danske klima. Her finder du blandt andet agliljer og martagoner/kransliljer - ligesom du kan få fingrene i hostaer, iris og clematis.

Læs mere på hjemmesiden. 

 

Gartneriet Landstedet, Odense

Hos Gartneriet Landstedet kan du købe en masse forskellige udplantningsplanter, der er dyrket i eget gartneri efter sæson. 

Læs mere på hjemmesiden. 

 

Planteskolen Guldbjerg, Bogense

Planteskolen Guldbjerg har i 85 år udbudt planter og tilhørende produkter til det fynske havefolk. Her finder du et stort sortiment af træer, buske, stedsegrønne planter, stauder, roser, rhododendron, frugttræer med mere. 

Læs mere på hjemmesiden.

 

Magtenbølle Planteskole, Vissenbjerg

Magtenbølle Planteskole er en familiedrevet virksomhed, der har eksisteret siden 1968. Her finder du en planteskole på gammeldags facon med både almindelige og mere sjældne planter – samt nyheder af forskellig karakter.

Læs mere på hjemmesiden.

 

Planteskoler og havecentre i Jylland

Esbjerg Planteskole, Esbjerg

Esbjerg Planteskole blev grundlagt i 1937 og drives nu af 3. generations planteskoleejer, Lars Nielsen. Her finder du et bredt udvalg i haveplanter, krukker, jord og gødning, ligesom der er stueplanter og andet til at pynte i hjemmet.

Læs mere på hjemmesiden.

 

Moesgaard Havecenter, Aarhus

Moesgård Havecenter har eksisteret siden 1996 og er opført af nuværende ejer Ejnar Raunkjær. Her finder du både stauder, frugtbuske, forskellige stedsegrønne planter, træer, surbundsplanter, bunddække, mange sommerblomster og blomsterløg.

Læs mere på hjemmesiden.

 

Planteskolen Bakken, Aggersund

Planteskolen blev startet i 1895 og drives nu af 4. generations planteskoleejer Thimm Danielsen. Her finder du stedsegrønne planter, græsser, roser, stauder, prydbuske og træer, løg og knolde og meget mere.

Læs mere på hjemmesiden.

 

Henriettes Havedesign, Aabybro

Hos Henriettes Havedesign finder du både en planteskole, havebutik og inspirationshave. Her finder du mange spændende og stærke kvalitetsplanter, og du kan få inspiration til indretning og plantekombinationer.


Læs mere på hjemmesiden.

 

Havlykke Planteskole, Juelsminde

Hos Havlykke Planteskole er ingen have for lille. Her finder du et bredt sortiment af planter i høj kvalitet, ligesom du kan få faglig vejledning om beplantning og gode råd om planteskolens produkter. 

Læs mere på hjemmesiden.

 

Sæby Planteskole, Nesiglund

Siden 2004 har Kjeldgaards Gartneri drevet butikken i Sæby PLanteskole. Her finder du kvalitetsplanter, hygge og inspiration, skønne sanseoplevelser, faglig sparring og kaffe på kanden.


Læs mere på hjemmesiden.

 

Rosenmageren, Jelling

Rosenmageren er et enkeltmandsfirma, der drives af rosoman Per Ekselund. her kan du få fingrene i unikke roser, som ikke kan købes andre steder. Mange sorter er ikke i produktion, men du kan se dem i haven og bestille til afhentning det efterfølgende år. 

Læs mere på hjemmesiden.

 

Asmild Planteskole, Viborg

Hos Asmild Plantecenter finder du blomsterbuketter til hverdag og fest, ligesom du kan finde haveplanter, frugttræer, blomsterkrukker og brugskunst. Forvent kyndig vejledning til havens indretning, planter, buketter og miljøer.

Læs mere på hjemmesiden.

 

GUG Planteskole, Aalborg

Hos GUG Planteskole kan du finde et stort sortiment af sæsonens planter, frugttræer, bærbuske, stueplanter, tilbehør til haven samt redskaber, muld og gødning. Derudover kan du få rådgivning fra faguddannede gartnere og låne haveredskaber gratis.

Læs mere på hjemmesiden. 

 

Plantesmil, Djursland

Plantesmil er et lille plantecenter på Djursland, hvor du kan få fingrene i et bredt udvalg af blandt andet frugttræer, bærbuske, sirbuske, træer, stedsegrønne planter, frø fra Hornum, jord, gødning, stikløg og havekrukker.

Læs mere på hjemmesiden.

 

Herborg Planteskole, Videbæk

Herborg Planteskole blev startet i 1973 af de nuværende ejere Inga og Bent Pedersen. Her kan du finde mange sjældnere planter, ligesom du kan efterspørge specielle ønsker, som planteskolen vil forsøge at skaffe enten fra Danmark eller udlandet.


Læs mere på hjemmesiden.

 

Christiansmindevejs Plantecenter, Skanderborg

Christiansmindevej’s Plantecenter blev startet i 1985 af Henning og Karen-Margrethe sammen med Hennings forældre, som i forvejen havde et lille gartneri. I dag er det et moderne plantecenter, hvor du kan finde kvalitetsplanter og få god og kvalificeret rådgivning til haven.

Læs mere på hjemmesiden.

 

Laugbjergs Planteskole og Rosenhave, Ringkøbing

Hos Laugbjergs Planteskole og Rosenhave finder du kvalitetsplanter og god, kyndig vejledning. Der er blandt andet mere end 500 forskellige rosensorter og over 100 pæonsorter. Du kan også finde et bredt udvalg af stauder, hækplanter og frugttræer.

Læs mere på hjemmesiden.

 

Nylund Planteskole og Blomster, Ry

Hos Nylund Planteskole og Blomster finder du kvalitetsplanter, gode råd og faglig vejledning. Som en ekstra service kan du også booke individuel havekonsulentrådgivning, hvor du får hjælp til at designe din have. 

Læs mere på hjemmesiden.

 

Heides Planteskole, Thisted

Hos Heides Planteskole har de fingrene i jorden, stor erfaring og masser af ideer. Her kan du finde et stort udvalg af frugttræer og frugtbuske, prydtræer og prydbuske, roser, slyngplanter, stauder, surbunds- og stedesgrønne planter.


Læs mere på hjemmesiden.

 

Peters Planteskole, Østbirk

Hos Peters Planteskole får du kyndig vejledning til at finde de helt rigtige planter til netop din have. Planteskolen er også et besøg værd, hvis du bare har lyst til at gå en tur, slappe af og nyde synet af de mange smukke haverum og spændende planter, der kan findes alle steder i planteskolen.

Læs mere på hjemmesiden.

 

Annes Planteskole, Hjallerup

På trods af at Annes Planteskole er en relativt ny planteskole, finder du her et bredt udvalg af buske, frugttræer, græsser, hække, træer og vintergrønt. Finder du ikke hvad du søger, bestiller Anne det gerne hjem!

Læs mere på hjemmesiden.

 

Korshøj Gartneri, Daugård

Hos Korshøj Gartneri kan du få faglig vejledning, og så finder du et stort udvalg af planter til haven. 

Læs mere på hjemmesiden.

 

Skads Blomster, Esbjerg

Skads Blomster blev startet i 1895 og ejes nu af Rasmus og Trine Uldahl samt Kirsten og Kim Beier. Uldahl familien er 5. generation af Skads Blomster, der med tiden er blevet et moderne havecenter ,som rummer mere end 6000 m2. butiksarealer og har næsten alt til haven.

Læs mere på hjemmesiden.

 

Jespers Planteskole, Holstebro

Jespers Planteskole har siden 1988 plejet og solgt planter fra deres planteskole i Holstebro. Her finder du et stort sortiment, som tæller intet mindre end 600 forskellige stauder. Derudover kan du få gode råd og vejledning af deres fagkyndige medarbejdere.

Læs mere på deres hjemmeside.

 

Staudestedet, Grenå

Staudestedet ligger på en nedlagt landejendom, hvor du kan finde et stort og bredt udvalg af stauder, som kan passe til alle haver. Alle stauderne står på friland og er ikke drevet frem om foråret. Det betyder, at planterne er vant til og klar til udplantning.

Læs mere på deres hjemmeside.

 

Egebjerg Planteskole, Vinderup

Hos Egebjerg Planteskole kan du finde mange forskellige planter, blomster og tilbehør til hus og have, ligesom du kan få god og fagkyndig vejledning i dit valg af planter.

Læs mere på hjemmesiden.

 

Planteskolen Margrethelund, Rødekærsbro

Siden 1945 har Planteskolen Margrethelund leveret planter til skovbrug, private haver samt sommerhusejere. De er specialister i hæk og skovplanter, men du kan også sagtens finde buske, roser og andre planter til ethvert formål.

Læs mere på hjemmesiden.

 

Planteskoler og havecentre på Sjælland, Lolland og Falster

Frenderup Planteskole, Haslev

Frenderup Planteskole er et familieejet havecenter, hvor du kan lade dig inspirere af et stort og spændende udvalg af plante. Her finder du både hækplanter, roser, stauder, rhododendron, frugttræer og - buske, alverdens blomster og specialiteter til haven og meget mere. 

Læs mere på hjemmesiden.

 

Fasters Have, Frederikssund 

Hos Faster's Have kan du både finde stauder, buske, træer, krukker og meget mere. Senest har de i havecenteret opført et stemningsfuldt orangeri, som rummer et stort udvalg af sæsonblomster i høj kvalitet. Indenfor finder du udover specielle stueplanter en masse boliginteriør.

Læs mere på hjemmesiden.

 

Hesselbækgaard Havecenter, Birkerød

Hesselbækgaard Havecenter ligger mellem Birkerød og Farum i naturskønne omgivelser, og er en planteskole med masser af sjæl og idyl. Her finder du et stort sortiment af høj kvalitet og et fagkyndigt personale med mere end 40 års erfaring.

Læs mere på hjemmesiden.

 

Aldershvile Planteskole, Bagsværd


Aldershvile Planteskole ligger i et smukt område ved Bagsværd sø, tæt på Aldershvile Slotsruin. I planteskolens sortiment finder du både haveplanter, sommerblomster, middelhavsplanter, stueplanter og vand i haven.

Læs mere på hjemmesiden.

 

Hørsholm Planteskole, Hørsholm

Hørsholms Planteskole blev etableret i 1787 og er dermed Danmarks ældste planteskole. Her finder du et bredt sortiment og kyndig vejledning til plantevalg og indretning af haven.

Læs mere på hjemmesiden.

 

Overdam Planteskole, Hørsholm

Overdam Planteskole er specialister i græsser, som de finder gennem et godt netværk af udenlandske fagfolk, botaniske haver og på deres rejser. De producerer over 65.000 græsser om året fordelt på godt 150 sorter. Udover det store udvalg af græsser kan du også finde andre spændende kvalitetsplanter til haven.

Læs mere på deres hjemmeside.

 

Planteskolen Stege Bugt, Stege

Hos Planteskolen Stege Bugt finder du et stort udvalg af haveplanter til både frugthaven, prydhaven og køkkenhaven. Derudover forhandler planteskolen også blomster- og grøntsagsfrø, blomsterknolde, jord, gødning, krukker og mere.

Læs mere på hjemmesiden.

 

Radsted Gartneri, Sakskøbing

Hos Radsted Gartneri er de eksperter i buketter, planter, delikatesser og alt, hvad man forbinder med indendørs hygge. De dygtige blomsterdekoratører står klar til at råde og vejlede dig i et personligt binderi.

Læs mere på hjemmesiden.

 

Rhodo Roskilde, Taastrup

Hos Rhodo Roskilde finder du et stort og varieret udvalg af planter i mange forskellige sorter, arter og størrelser. Deres speciale er surbundsplanter - særligt rhododendron. Du kan også finde spagnum velegnet til opbygning af surbundsbedet samt klyneblokke.

Læs mere på hjemmesiden.

 

Thymes Planteskole, Køge

I 1940'erne blev Thyme Planteskole grundlagt som frugtplantage af Flemming Thymes forældre. I 195'erne overtog Flemming Thyme frugtplantagen og gradvist blev den omdannet til planteproduktion. I dag er det en moderne planteskole, hvor du kan finde et stort udvalg af kvalitetsplanter.

Læs mere på hjemmesiden.

 

Høm Gartneri og Havecenter, Ringsted

I Høm Gartneri og Havehavecenter finder du alt i stueplanter, haveplanter, skjulere/krukker og brugskunst. Plantecenteret specialiserer sig i Hortensia, som du kan finde i mange farver og størrelser.

Læs mere på hjemmesiden.

 

Hvis du kender en planteskole eller et havecenter, du gerne vil anbefale andre, som ikke er nævnt i listen her, så hører vi meget gerne fra dig. Send en mail til be@haveselskabet.dk.