Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Om Dit Regnvand

Regnvand er en uvurderlig ressource – ikke spildevand til kloakken. Haveselskabets landsdækkende kampagne "ditRegnvand" viser, hvordan du kan spare kloakken og bruge dit regnvand i haven.

Der falder årligt en halv million liter regnvand i en almindelig dansk have. Alligevel bruger vi rent drikkevand fra hanen til at vande de tørstige planter i haverne, når tørken rammer, og samtidig hælder vi tonsvis af godt og rent regnvand i kloakken.

Med Haveselskabets kampagne ”ditRegnvand” vil vi vise haveejerne, hvordan regnvandet fra husets tag og bruge det til at gøre haven smukkere, grønnere og mere frodig.

Skab plads til regnen i haven

Alle typer af haver kan rumme en eller anden form for regnvandsløsning, og der er mange spændende muligheder.

Du kan opsamle en del af regnen i en regntønde eller tank og få gratis vand til at vande haven. Du kan ændre belægningen i sin indkørsel, så vandet kan sive igennem belægningen i stedet for at løbe ud på vejen og ned i kloakken. Og du kan lægge et grønt tag på huset eller carporten, som tilbageholder og fordamper en stor del af det vand, der falder på taget.

I mange haver kan regnen fra hustagene ledes til et regnbed eller en faskine, hvorfra vandet langsomt kan sive ned i jorden. Det er dog ikke altid muligt i haver, hvor jorden er meget tung og leret, men i de fleste haver vil et regnbed være en fin og smuk løsning. Læs mere om regnhavens elelmenter.