Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Hvad er en regnhave?

I en regnhave bliver regnvandet fra hustag, indkørsel og terrasse ledt ud i haven, i stedet for ned i kloakken.

De fleste tænker nok på løbende vand i kanaler, små vandfald og havebassiner, men den slags elementer kræver meget mere vand, en pumpe til at drive det og en stor arbejdsindsats for at holde det rent.

Regnhaven er ikke blå, men grøn og bør udformes så den passer til dit ambitionsniveau. Det kan gøres på mange måder og her vil du møde en række meget forskellige eksempler til inspiration.

En regnhave, der passer til dig!

Er din have til pryd eller boldspil? Hvis du har en prydhave kan et af de eksisterende bede omdannes til et regnbed. Men du kan også bruge græsplænen til nedsivning, så etablering af en regnhave kan gøres uden store omlægninger. 

Det er en god ide, at du gør dig nogle overvejelser omkring hvordan du bruger din have. Hvordan har du det med havearbejde? Er det en tilfredsstillelse eller en sur pligt? Vælg en regnhave, der passer til dit svar. 

Skal hele haven laves om?

Nej, bestemt ikke. For de fleste vil et regnbed på 10 kvm eller 20-25 kvm af en græsplæne være rigeligt til at håndtere regnvandet fra tag og terrasse. Hvis du, som Bent Aage med den skjulte regnhave har en veletableret have som du ikke ønsker at ændre, så kan du vælge diskrete løsninger, hvor det er vanskeligt at se forskel på før og nu. 

E

Læs artiklen 'Inden du går i gang' for at se hvilke ting du skal tænke på, inden du sætter spaden i jorden.

Mange har allerede velegnede regnbedsplanter stående i haven. Du kan i artiklen 'Gode planter til regnbedet' se om det også er tilfældet for dig. Der er gode penge at spare ved at genbruge planter og regnvand.