Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Haveglæde Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Vær med til at starte Danmarks første kæde af insekthoteller

Drømmer du om at blive hotelejer? Så kom med i en ny bevægelse, hvor ambitionen er at bygge insekthoteller i hele Danmark. Det er Landbrugslotteriet, der står bag bevægelsen.

Insekthotelejer

Byg et insekthotel, og bliv en del af en ny landsdækkende hotelkæde, hvor du sammen med de andre hotelejere kan være med til at skabe levesteder for insekter.

Insekthoteller kommer i mange versioner – små, gigantiske, minimalistiske eller romantiske – du bestemmer selv, hvordan dit skal se ud – og alle hoteller er velkomne til at blive en del af hotelkæden. 

Hoteller og restauranter

Et insekthotel kan i al sin enkelhed være en stabel brænde. Mellem brændestykkerne er der små og større sprækker, hvor insekterne kan finde ly. Det kan se ganske dekorativt ud og passer godt ind i en vild have eller i havens vilde hjørne.

Insekter vælger ikke efter hvor mange stjerner hotellet har - men efter om der er de elementer, der er med til at skabe et godt levested for dem - men hvorfor ikke hygge dig med at lave et fint insekthotel evt. sammen med børn eller børnebørn.

Det er ikke nok med et sted at bo, det er også nødvendigt med næring. Gode insektvenlige stauder er bl.a.:

  • Alm. røllike, Achillea millefolium
  • Lægebaldrian, Valeriana officinalis
  • Lægekvæsurt, Sanguisorba officinalis

Det er derfor vigtigt at du sørge for at plante insektvenlige stauder og sommerblomster, så der er mad til insekterne, når de har brug for det. Kort sagt sørger for at der også er en insektrestaurant i nærheden. 

Skal du være med i Danmarks første insekthotelkæde?

Drømmer du om at blive hotelejer? Så kom med i en ny bevægelse, hvor ambitionen er at bygge insekthoteller i hele Danmark. Det er Landbrugslotteriet, der står bag bevægelsen. 

Svirrehotellet eller Den summende Cottagehave 

– hvad skal dit hotel hedde?

Byg et hotel, del det og vær en del af en ny hotelkæde. Hvis du navngiver dit hotel, og deler et billede og lokation på landbrugslotteriet.dk, så kvitterer de med en hotelbyggerhilsen, der bl.a. indeholder en pakke frø, som man kan så i nærheden af de nye, summende gæster (når det bliver sæson til at så). Det er nemlig vigtigt også at have en "insektrestaurant" i nærheden. 

På landbrugslotteriet.dk kan du følge med i, hvordan hotelkæden udvikler sig. De første, store insekthoteller er allerede åbnet i Jylland

- se de prægtige byggerier og læs mere om deres historie på landbrugslotteriet.dk/insekthotel 

 

Sådan er du med

Gå ind på landbrugslotteriet.dk og se, hvordan du tilmelder dig bevægelsen. Bliv hotelejer – læs mere på landbrugslotteriet.dk/insekthotel