Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere

Drømmer du om et drivhus?

Nogle dyrker tomater i drivhuset andre eksotiske planter, mens flere og flere anskaffer et drivhus blot for at have et hyggeligt rum til at slappe af og nusse med havesysler.

Et drivhus kræver ikke mere arbejde end det, du gør det til, så måske skal du bare skrue ned for ambitionerne. 

Har du masser af tid et år, kan du boltre dig i tomater og salat, men kniber det med tiden, og synes du, der er alt for meget arbejde med at så, passe fremspirende planter, nippe sideskud osv., er der masser af andre muligheder. Det er dit drivhus – du bestemmer. 

Jo større dit hus er, jo flere muligheder er der selvfølgelig, men selv et lille drivhus kan udnyttes, så du får mere glæde af det. Det afhænger lidt af, om du vil benytte det som et rum til hygge eller nytte. 

Har du et lille hus på omkring fire kvadratmeter, er det ikke nødvendigvis et større hus, du har brug for. Måske skal du i stedet have flere mindre drivhuse, hvis du vil dyrke flere grøntsager eller eksperimentere med nye sorter. 

Har du et større hus, skal du måske tænke mere på selve indretningen, så du kan benytte det både som drivhus og lysthus. Et sted, hvor man læser en god bog eller bare tager et hvil blandt planterne.