Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Simpelt rosenstativ af rafter

Det er ret nemt at bygge sit eget rosenstativ af rafter. Jeg har valgt at lave mit stativ i højden 140 cm., som passer til min have og ønsker, men det kan skaleres efter dit behov. Projektet har taget ca. 3-4 timer og kostet ca. 600 kr.

Foto: Anne Li Engström

Foto: Anne Li Engström

Det skal du bruge

Værktøj:

  • Tommestok/målebånd
  • Blyant
  • Sav
  • Skruemaskine (da der skal skrues en del)

Materialer:

  • 10 stk. granrafter med bark. H: 220 cm med en diameter på mellem 3-7 cm.
  • Rustfrie skruer 4,5 x 60 mm – ca. 70 stk.

Tips inden du går i gang

I alt skal du bruge 10 granrafter med en højde på 220 cm og med en diameter på mellem 3-7 cm. Diameteren 3-7 cm. er den sortering, de typisk sælges i. Jeg er gået efter nogle rafter, der ikke er alt for tynde eller for tykke. Og nogle, der er forholdsvis ens i tykkelsen i begge ender. En gennemsnitstykkelse på ca. 4-4,5 cm.

Hvis du ikke vil købe rafterne i et byggemarked, så tjek de forskellige onlineportaler, hvor folk sælger deres gamle ting eller overskud fra et hegn, de har bygget. Det kan også være rafter fra et gammelt hegn. Hvis du kan genbruge, er det klart at foretrække.

Skal vi åbne havelågen?

Hvis du er medlem, kan du logge ind og læse artiklen - og få adgang til en mængde spændende havestof. Du logger ind ved at trykke på "log ind her" i bunden af denne kasse.     Dygtige skribenter og fotografer laver materiale for Haveselskabet. Derfor er der ikke adgang for alle - det her område er kun for medlemmer. Medlemmer af Haveselskabet er lige så forskellige som deres have, men haveglæden den deler de.     𝘏𝘢𝘷𝘦𝘨𝘭æ𝘥𝘦 - 𝘰𝘮𝘵𝘢𝘯𝘬𝘦 - 𝘧æ𝘭𝘭𝘦𝘴𝘴𝘬𝘢𝘣 - 𝘵𝘳𝘰𝘷ær𝘥𝘪𝘨𝘩𝘦𝘥
Få Danmarks bedste havemagasin Få Danmarks bedste havemagasin
Få hjælp til havespørgsmål Få hjælp til havespørgsmål
Haveglæde i godt selskab Haveglæde i godt selskab
Er du allerede medlem? Log ind her