Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Byg din egen mistbænk

Her får du en vejledning i, hvordan du selv kan bygge en mistbænk.

Hjemmebygget mistbænk. Foto: Frank Kirkegaard 

Hjemmebygget mistbænk. Foto: Frank Kirkegaard 

En mistbænk, eller drivbænk, udvider dyrkningssæsonen i begge ender og giver mulighed for at dyrke varmekrævende planter, selvom du ikke har et drivhus. Det er rimelig let og billigt at lave den af gamle genbrugsvinduer.

Mistbænk kan laves på mange måder. Det er i princippet en kasse med et vindue som låg, og den fungerer som et lavt drivhus. Navnet mistbænk stammer fra at man traditionelt varmede den op ved hjælp af møg (mist) i det tidlige forår, når man skulle drive planterne tidligt frem. Temperaturen i mistbænken vil ofte være 10-15 grader højere end udenfor, og planterne er beskyttede mod kolde og udtørrende vinde.

Du kan lave en meget simpel mistbænk af et gammelt vindue eller en plastplade, der lægges løst over et højbed (eller en del af et højbed) og evt. holdes på plads af en tung sten. Fastgørelse med hængsler er dog mere praktisk og flottere. Du kan enten prøve at finde nogle vinduer, der passer til et eksisterende højbed, eller (som her) bygge en kasse, der passer til de vinduer, du nu engang har fået fingre i. Gamle genbrugsvinduer kan nogle steder klunses på genbrugsstationer eller i forbindelse med husrenoveringer. De kan også købes via Den Blå Avis, genbyg.dk, bango.dk og lignende steder. Kassen kan også bygges op af gamle mursten, der blot lægges løst op uden brug af mørtel. På den måde kan den let flyttes.

Skal vi åbne havelågen?

Hvis du er medlem, kan du logge ind og læse artiklen - og få adgang til en mængde spændende havestof. Du logger ind ved at trykke på "log ind her" i bunden af denne kasse.     Dygtige skribenter og fotografer laver materiale for Haveselskabet. Derfor er der ikke adgang for alle - det her område er kun for medlemmer. Medlemmer af Haveselskabet er lige så forskellige som deres have, men haveglæden den deler de.     𝘏𝘢𝘷𝘦𝘨𝘭æ𝘥𝘦 - 𝘰𝘮𝘵𝘢𝘯𝘬𝘦 - 𝘧æ𝘭𝘭𝘦𝘴𝘴𝘬𝘢𝘣 - 𝘵𝘳𝘰𝘷ær𝘥𝘪𝘨𝘩𝘦𝘥
Få Danmarks bedste havemagasin Få Danmarks bedste havemagasin
Få hjælp til havespørgsmål Få hjælp til havespørgsmål
Haveglæde i godt selskab Haveglæde i godt selskab
Er du allerede medlem? Log ind her