Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Haveglæde Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Drømmer du om et drivhus?

Nogle dyrker tomater i drivhuset andre eksotiske planter, mens flere og flere anskaffer et drivhus blot for at have et hyggeligt rum til at slappe af og nusse med havesysler.

Et drivhus kræver ikke mere arbejde end det, du gør det til, så måske skal du bare skrue ned for ambitionerne. 

Har du masser af tid et år, kan du boltre dig i tomater og salat, men kniber det med tiden, og synes du, der er alt for meget arbejde med at så, passe fremspirende planter, nippe sideskud osv., er der masser af andre muligheder. Det er dit drivhus – du bestemmer. 

Jo større dit hus er, jo flere muligheder er der selvfølgelig, men selv et lille drivhus kan udnyttes, så du får mere glæde af det. Det afhænger lidt af, om du vil benytte det som et rum til hygge eller nytte. 

Har du et lille hus på omkring fire kvadratmeter, er det ikke nødvendigvis et større hus, du har brug for. Måske skal du i stedet have flere mindre drivhuse, hvis du vil dyrke flere grøntsager eller eksperimentere med nye sorter. 

Har du et større hus, skal du måske tænke mere på selve indretningen, så du kan benytte det både som drivhus og lysthus. Et sted, hvor man læser en god bog eller bare tager et hvil blandt planterne.