Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere

Året rundt med georginer

Georginer, eller Dahlia som de også kaldes, er fantastiske og flamboyante, og der er mange spændende sorter at vælge mellem. Læs, hvordan du passer dem hele året rundt.

Georginebed i blandede farer Foto: Istockphoto/Martin Wahlborg

Georginebed i blandede farer Foto: Istockphoto/Martin Wahlborg

Marts

Frøsåning. Du kan så dine georginer selv ved at lægge frøene i potter med så- og priklemuld i marts-april og dække frøene med lidt vermiculite. Husk at jorden skal være fugtig, så frøet kan blødes op og påbegynde spiring. Frøene spirer ved 18 grader, og det tager cirka 8 dage. Planterne vil allerede i løbet af sommeren blomstre og danne knolde, som kan gemmes til næste år.

April

Forspiring Georgineknolde, som har været opbevaret frostfrit om vinteren, kommer tidligere i gang, hvis du forspirer dem. I begyndelsen af april kan du tage knoldene frem og lægge dem i potter eller kasser med spagnum og sætte dem i drivhuset.

Skal vi åbne havelågen?

Hvis du er medlem, så kan du gå ind af havelågen og få adgang til en mængde spændende havestof. Her har dygtige skribenter og fotografer lavet materiale for Haveselskabet. Derfor er der ikke adgang for alle - det her område er kun for medlemmer. Medlemmer af Haveselskabet er lige så forskellige som deres have, men haveglæden den deler de. 𝐻𝑎𝑣𝑒𝑔𝑙æ𝑑𝑒 - 𝑜𝑚𝑡𝑎𝑛𝑘𝑒 - 𝑓æ𝑙𝑙𝑒𝑠𝑠𝑘𝑎𝑏 - 𝑡𝑟𝑜𝑣æ𝑟𝑑𝑖𝑔ℎ𝑒𝑑
Få Danmarks bedste havemagasin
Få hjælp til havespørgsmål
Haveglæde i godt selskab
Er du allerede medlem? Log ind her