Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolens univers Skærehaveskolens univers Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Oktoberkirsebær

Oktoberkirsebær blomstrer ganske usædvanligt fra efterår til forår.

Oktoberkirsebær, Prunus subhirtella 'Autumnalis'. Foto: Wikimedia/David Stang

Oktoberkirsebær, Prunus subhirtella 'Autumnalis' har et noget usædvanligt blomstringstidspunkt. Træet kan blomstre fra oktober til april, hvis vintervejret er mildt.


Oktoberkirsebær er velegnet at plante i en blandet skovbund, under eller i nærheden af. Forårsløg lagt i samme områder tilfører det en tidlig blomstring.

Træet er særligt smukt, hvis det plantes med stedsegrønne planter i baggrunden, så de lysende, rosahvide blomster ses mod det grønne bagtæppe. 

Det siger næsten sig selv, at med blomstring på denne årstid kan det ikke nytte noget at plante oktoberkirsebær, hvor vinden suser og kulden hersker. Men træet trives i en lun byhave eller en landbohave med godt læ.

Oktoberkirsebær er et flerstammet, mindre træ, som bliver omkring fem meter højt. Men det kan også købes podet på stamme, hvor kronen begynder 1,50-2 meter over jorden. På den måde kan der plantes andre planter helt inde nær stammen. Træet får tillige fine rødlige/gyldne høstefarver.