Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Diervilla

Køn og nøjsom busk til bunddække.

Der er ikke det store udvalg, når vi taler lave, tætte buske, som tåler både sol, skygge og vind, som kan vokse på let og tør jord, og som samtidig er værd at se på. Men der findes i hvert fald én: Diervilla, Diervilla sessilifolia ’Dise’.

Diervilla er en løvfældende busk på knap en meters højde. Væksten er opret, efterhånden let overhængende, og grenene og bladene er så tætte, at busken dækker rigtig godt. Derfor fungerer den som et effektivt bunddække, hvis jorden er renset for flerårigt ukrudt.

Lang blomstring

Løvet er let og lysegrønt og giver planten en visuel friskhed, som ikke ses hos ret mange andre buske. De nye blade er svagt rødlige. Da der over en lang periode er både grønne og rødlige blade, giver det planten et lettere broget udtryk.

Blomsterne er små og gule og sidder i små kvaste. Der er ikke mange på en gang, men de dannes fra slutningen af juni til september.

Diervilla sessilifolia ’Dise’ breder sig moderat ved udløbere, men ikke mere end den kan styres. Planten er normalt hårdfør, men de yngste skud når ofte ikke at modne helt inden vinteren. Derfor kan skudspidserne fryse lidt tilbage, men næste års nyvækst dækker nemt de døde grenspidser.

Busken er god som bunddække på åbne flader og under træer og store buske. Den egner sig også godt på skråninger, hvor den holder godt på jorden.