Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Haveglæde Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

HAVEVANDRING i Aakirkeby

Anja og Espen overtog i marts 2020 ejendommen på Kalbyvejen. Haven er en skøn blanding af en gammel staudehave og buske.

Anja og Esben Sanggård Andersen, 
Anja og Espen overtog i marts 2020 ejendommen på Kalbyvejen. Haven er en skøn blanding af en gammel staudehave med mange flotte træer og buske, samt mange ny anlagte staudebede i forskellige former og farver. Hvis du bevæger dig udenfor havens høje træer, vil du opleve de sidste pragtfulde 2,9 ha. Du møder først to store drivhuse med blomster og grøntsager, 100 højbeds rammer med forskellige stauder og sommerblomster. Fortsætter du af den 800 m lange sti, fører den dig forbi 3000 m2 blomstermark, shelter, træer og buske, inden du ender ved skærehaven og urtehaven. Anja og Esben var med i TV2 Bornholms ”Kong Gulerod” i to programmer i efteråret 2023.
Husk kaffekurven.              Lotteri                  Entré 0/30 kr. medl./ikke-medl.

 


Find arrangement

Kalbyvejen 14 Åkirkeby 3720 - | Åben i Google Maps