Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Haveglæde Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

FRB Dage - Omvisning i Haveselskabets Have

Hør historien bag 'Den hemmelige have'. Undervejs besøger vi også medlemshaverne og får et sjældent kig ind bag hækkene.

Haveselskabets have ligger på Frederiksberg Runddel. Mange tror, at den er en del af Frederiksberg have, men de to er naboer. Derfor bliver Haveselskabets have ofte betegnet som 'Den hemmelige have', for den er helt sin egen.

En skøn oase fyldt med blomster, bede, stier, søer, buske, træer og meget andet. Ud over at være en unik have, har den også en lang og spændende historie. 'Det kongelige danske Haveselskab' blev grundlagt i 1830 og hed dengang 'Selskabet til Blomsterculturens Fremme'. Det er verdens næstældste haveselskab, efter det engelske.

I 1882 lejede selskabet 12½ tønde land for foden af Frederiksberg Slot; det er det, der i dag er Haveselskabets have. Med til haven hører de såkaldte medlemshaver, som er små kolonihaver med tilhørende huse (hvoraf nogle er de oprindelige), som foreningens medlemmer kan leje.

I anledning af FRBdage kan du komme med på en guidet rundvisning gennem haven og høre om dens historie - endvidere kan du få lov at besøge nogle af medlemshaverne, som ellers er forbeholdt privatlivets fred.

Det foregår fredag den 31. maj, og arrangementet varer et par timer. Der er begrænset deltagerantal (20 pers.) Pris 50 kr. inkl. et glas vin eller vand (betales ved fremmøde). Vi mødes lige indenfor den hvide havelåge på Frederiksberg Runddel.


Find arrangement

Pile Allé 6 Frederiksberg 2000 - | Åben i Google Maps