Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Haveglæde Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Haveslangen i Rudersdal 2024

Haveejere åbner deres haver. Der er forskellige åbningstider, som fordeler sig over det meste af dagen.

Flere haveejere i Rudersdals kommune deltager i Haveslangen i Rudersdal. Navnet symboliserer den række af dejlige haver, som bugter sig gennem kommunen. Haveslangen er en flok af entusiastiske havefolk, som deler den samme interesse og har lyst til at vise deres haver frem.

Ideen startede for år tilbage, da tre genboer/naboer besluttede sig til at slå lågerne op på samme dag. Ideen bredte sig, og der kom flere og flere haver med, efterhånden fordelt sig over store dele af kommunen. 

Haverne ligger forholdsvis nær hinanden indenfor en radius af få kilometer. Da åbningstidspunkterne er forskellige, kan man som besøgende i ro og mag tage fra sted til sted i bil, på cykel eller gåben. Også hvis man kommer længere væk fra, er det dejligt, at der er mange haver at besøge på en gang. 

Oversigt over de deltagende haver inkl. adresser og individuelle åbningstider finder du her!

Deltagende haver

 
Haveslangen i Rudersdal har egen Facebook side. 

Haveslangen i Rudersdal

Giv gerne siden et 'Like' og følg med i, hvad der sker i vores haver - også selvom du ikke selv vil holde åbent, eller ikke bor i kommunen.https://haveselskabet.dk/media/zdlbpggq/haveslangen-2024-deltagerliste-med-beskrivelser_web-6-6-2024.pdfhttps://haveselskabet.dk/media/txtnnism/haveslangen-2024-deltagerliste-med-beskrivelser_web-24-6-2024.pdf


Find arrangement

Rudersdal Kommune - | Åben i Google Maps