Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Havebesøg ved Nr. Snede og Hampen

Vi besøger 2 forskellige haver med mange sjældne planter

Vi skal besøge 2 haver, den ene er hos Kirsten Hartmann og Knud Erik Laursen, Viborgvej 26, 8766 Nr. Snede. Haven er siden de overtog stedet i 1998 blevet forvandlet til et smukt have-park område. Kirsten og Knud Erik har altid været på jagt efter sjældne    planter, man ser da også tydeligt at det er en plantesamlerhave med Rhododendron samling og mange andre sjældne planter. Parken er flot og naturligt anlagt i kuperet terræn, med  stisystemer mellem bede. Parkområde hvor græsplæner omslutter træer, buske og bede.   Nederst er der vandområde og væksthus til sarte planter.

Den anden have er Viburnumhaven hos Noomi og Lynge Ahlgreen, Frisbækvej 33, 8766    Nr. Snede. Haven begyndte så småt i 1985 som landbohave, men er siden ændret og udvidet ad flere omgange. Der er en blød overgang til den vilde natur i den gamle hede med skov og krat mod nord, der er stisystemer så man kan komme rundt. Haven rummer bl.a. en Viburnum-samling (Snebolde buske) men byder også på mange andre buske, træer og stauder imellem. Der er mange siddepladser/ hyggekroge i haven hvor man kan nyde sin medbragte kaffe, eller kafferum hvis vejret er dårligt. Der er stort plantesalg fra stiklinger af havens træer og buske.

 

 


Find arrangement