Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Haveglæde Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Have- og kulturrejse til Norge juli 2024.

5-dages have- og kulturrejse til Norge. Vi besøger spændende små og store haver samt historiske steder.

Have- og kulturrejse til nogle af Norges smukkeste haver og historiske steder.

Vi sejler med Color Line fra Hirtshals til Larvik hvor vores norske bus og chauffør møder os ved ankomsten. Desuden får vi også kyndig norsk guidning på turen - for både chauffør Lars og guide Corine har stor erfaring med at lave haverejser i Norge og Europa. Mange danske havefolk kender begge fra deres besøg her i landet.

Herefter går turen til indlogering på Quality Hotel i Tønsberg. Og efter aftensmad på hotellet besøger vi en spændende plantesamlerhave.

2. dag udforsker vi historiske Tønsberg - Norges ældste by. Vi besøger Slottsfjellet, havnen, den gamle bydel og spiser frokost på egen hånd før turen går til det fantastiske sted: Kulturdestination Ramme Gård. Derefter tager vi videre op til egnen omkring Hamar og indlogeres på Thon Hotel i Hamar.

3. dag foregår i og omkring Hamar hvor vi besøger Cornelias Hage - en fantastisk flot hollandsk have I Norge. Det hollandske ægtepar har boet i Norge i mange år og har opdelt haven i flere rum. Herefter kører vi til Helen Fredholms kendte cottagehave. Ejeren har bl.a. tidl. norsk mester i havedesign, er en dygtig havefotograf, forfatter og foredragsholder og også erfaren med at anvende permakultur på smukkeste vis. Her drikker vi også kaffe.  Aftenbesøg på Domkirkeodden i Hamar. Aftensmad/overnatning på samme hotel som aftenen før.

4. dag starter i den smukke by Hamar. Efter frokost i byen kører vi videre til den 4000 kvm store have hos Anne og Knut lidt udenfor Hamar. Denne have er utrolig varieret - både i anlæg og plantevalg. 

Derefter går turen sydpå igen, vi skal besøge en utrolig spændende have omkring Oslo og indlogeres på Thon Hotel Oslofjord i Sandvika.

5. dag går turen mod Larvik men vi har fin tid til at besøge endnu en meget spændende have i Vestfold ( vi regner med at det bliver Maria Strøm i Strandhuset - kendt fra TV ) før der er afgang med færgen kl. 16.30.

 

Inkluderet i prisen er rejse, bus og chauffør, hotelophold med morgen- og aftensmad, entreer, madpakker til dagsturene samt buffet på færgen til Norge.

Ikke inkluderet er frokost i Tønsberg og Hamar, visse drikkevarer samt mad på færgen på hjemrejsen.

VIGTIGT: man skal selv sørge for transport til Hirtshals hvor vi mødes ved færgen.

Rejsen gennemføres ved min. 35. deltagere.

Ændringer i programmet kan forekomme. 

 

VIGTIGT:   Pr. 1. april 2024 skal indbetalingen for rejsen være modtaget. 

Indbetalingsoplysninger udsendes efter 1. januar da vi overgår til nyt regnskabssystem.

 

Links til steder og haver:

https://www.visitvestfold.com/en/tonsberg/

https://ramme.no/

https://www.corneliashage.com/

https://www.fredholm.no/om-cottagegarden

https://domkirkeodden.no/en 

Haveselskabet er registreret i Rejsegarantifonden.


Find arrangement

Myrdalstræde 141 Aalborg Ø. 9220 - | Åben i Google Maps