Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Hyldest udstilling for Tage Andersen

Blomsterkunsteneren Tage Andersen hyldes ved 2 smukke udstillinger på hhv Frederiksberg og i Aalborg

En smuk hyldest udstilling

Tage Andersen er dansk blomsterkunstner, som igennem sit - indtil videre - 55 år lange virke, har skabt international blomsterkunst, fra buketter og dekorationer til indretning af restauranter og scenografi ved scenekunsten. Han er blandt vor tids største danske kunstnere indenfor sin genre og ny bliver han hyldet.

Fotograf og designer Pernille Hoffmann har i samarbejde med blomsterdekoratør Hanne Utoft(mangeårig assistent for Tage Andersen) skabt en fotografisk udstilling, der består af en række blomsterbuketter arrangeret i Tage Andersens vasedesign.

Udstillingen indeholder også et scenografisk element, hvor billederne ledsages af overdådige blomsterdekorationen med friske blomster, skabt efter Tage Andersens forbillede.

Læs mere om hyldestudstillingen lige her

Udstillingen kan ses i Brøndsalen i Haveselskabets Have på Frederiksberg fra den 11-14 april og i Aalborg Kloster fra den 9-12 maj. Billetterne koster 100 kr. og kan købes her. (PS - du kan også købe en weekendbillet)

Åbningstider: 

Fredag kl. 10-18
Lørdag kl. 10-15
Søndag kl. 10-15

Særarrangement for Haveselskabet medlemmer

Kom med til en helt speciel eftermiddag sammen med Pernille Hoffmann og Hanne Utoft - og med gæstevisit af forfatter Elisabeth Saugmann, der netop har skrevet biografien om Tage Andersen: “Man må godt være en krukke”. Der er to arrangementer i h.h.v. Brøndsalen i Haveselskabets Have og på Aalborg Kloster. 

Hanne Utoft vil med  udgangspunkt de friske blomsterinstallationer fortælle om det særlige blik på blomster og iscenesættelse, som hun har lært af Tage Andersen.

Blomster som motiv i kunsten er afsættet for Pernille Hofmanns oplæg med udgangspunkt i de smukke blomsterbilleder 

Forfatter Elisabeth Saugmann fortæller om hendes nye biografi om Tage Andersen “Man må godt være en krukke”, hvor hun deler anekdoter fra bogen. Det vil være muligt at købe bogen ved denne lejlighed.

  • Frederiksberg: Brøndsalen, Haveselskabets Have Lørdag d. 13. april 2024 kl. 14-16:30
  • Aalborg: Aalborg Kloster, Klosterjordet 1, 9000 Aalborg Lørdag d. 11. maj 2024 kl. 14-16:30 

Foredragene koster for Haveselskabets medlemmer kr. 200. 

Der er kun 50 pladser til hvert arrangement. 

Køb billetter lige her - deltagerne inviteres på et glas og får en unik gave med hjem fra udstillingen. 


Find arrangement

Aalborg Kloster, Klosterjordet 1 Aalborg 9000 - | Åben i Google Maps