Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Liv i haven - mad i maven

Foredrag med Marie Junker Boesen. Kom og bliv inspireret.

“En sund og levende havejord er fundamentet for sunde planter og sunde menneskeliv”. Dette er udgangspunktet i oplægget: “Liv i haven, Mad i maven”. Foredrag med Marie Junker Boesen.

Aftenen henvender sig både til de helt grønne og dem, der har haft køkkenhave i mange år. Der vil være en grundig og praktisk gennemgang af, hvordan man kan omdanne sin græsplæne til en frodig, økologisk køkkenhave, eller hvordan du kan booste dine allerede eksisterende grøntsagsbede. Vi skal på en rejse ned i mulden, for at kigge nærmere på det komplekse netværk af mikroorganismer, som understøtter vores planters vækst.

Marie deler ud af hendes erfaringer med kompostering, grave-fri haver, grøngødninger, jorddække, øget plante-diversitet og kompost ekstrakter. Oplægget vil desuden indeholde en masse konkrete råd og tips til, hvordan man kan forbedre sine egne grøntsagsbede, skabe en bedre havejord og omdanne en græsplæne til en levende og mangfoldig køkkenhave. Det er hendes mål, at lytteren vil tage hjem fuld af lyst til at give sig i kast med sin egen have i det kommende forår, inspireret til at afprøve nye måde at dyrke på, samt med et par gode praktiske råd som nemt kan benyttes derhjemme.

 


Find arrangement

Thisted Musikteater, Håndværkertorv 1 Thisted 7700 - | Åben i Google Maps