Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Haveglæde Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Sommerbeskæring af frugttræer i privat have

Det mest optimale tidspunkt at foretage beskæring på er om sommeren. Her er frugttræerne aktive og beskæring skånsom.

I haven hos Susanne Fønsskov og Ejner Jensen vil anlægsgartner Viggo Frederiksen vise, hvordan man sommerbeskærer frugttræer. 

Det mest optimale tidspunkt at foretage beskæring på, er faktisk om sommeren. Her er frugtræerne aktive, og beskæringen er mere skånsom for træerne og bedre for dets trivsel. 

At vi ofte beskærer frugttræer om vinteren er nok, fordi vi har bedre tid der...

Der er 2 hold denne dag: 

Hold 1: kl. 10 - 11.30

Hold 2: kl. 13 - 14.30.

OBS. tilmelding, og at der maks. kan deltage 15 personer på hvert hold, så derfor tilmelding efter "først til mølle-princip". 

Haveselskabet havde sidste år d. 26. august 2023 åben have hos Susanne og Ejner, hvor vi så, foruden deres lille fine æbleplantage, haven, som er på 1 tdr. skov og 2 tdr. eng, som parret på 4-5 år har omdannet til have med farver og fine overraskelser med fine bede og klippede græsstier i "alt det vilde". Grunden er kuperet og ligger direkte ned til Sakskøbing Fjord. 


Find arrangement

Orebyvej 201 Sakskøbing 4990 - | Åben i Google Maps