Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Haveglæde Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Åben have, som er opdelt i rum

Åben have hos Natalie og Lasse Nordahl Hovmøller, Flintevej 28, Fensmark 4684 Holmegård

Haven er 750 m2 og opdelt i rum blandt andet køkkenhaven, æblehaven, skovhaven, den romantiske have og børneområde. Hvert haverum har sin egen farve f.eks. Har nordhaven ved indgangen farven hvid og den romantiske have har blomster i lyserøde toner. 
Det er en have med mange spiselige ting bl.a. aspergersbed, jordbær, hindbærhegn, bærbuske og frugttræer i alle afstøbninger. Der er en krukkehave med krydderurter foran terrassedøren, drivhus med tomater og agurker samt en selvbygget pergola. 
Det er en have, hvor der er plads til alle både dyr og mennesker. Derfor er haven giftfri og der er vand flere steder i haven. Alt i alt er det en have med fokus på æstetisk, hygge og biodiversitet. 

Find arrangement

Flintevej 28 Holmegård 4684 - | Åben i Google Maps