Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Fantastiske magnolier

Foredrag ved Ove Lustü, der gennem mere 30 år har plantet rigtig mange forskellige magnolier i sin store have.

Magnoliaslægten anses for at være verdens vigtigste planteslægt inden for prydtræer og -buske!
Slægten rummer næsten alt, hvad hjertet kan begære, og der findes planter til stort set ethvert tænkeligt have formål (fx pryd, afskærmning, solitær, hæk).
Man kan sammensætte en have med magnolier, hvor næsten alle blomstrer på én gang, eller en have, hvori der altid - fra det tidligste forår til sidst på sommeren - er buske og træer, der blomstrer. Vi har selv valgt det sidste – også fordi det er planen at dyrke alle de ca. 20 arter, der er hårdføre i Danmark – foruden adskillige udvalgte krydsninger.


Find arrangement

Caféen, Præstø skole, Skolevej 15 Præstø 4720 - | Åben i Google Maps