Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Haveglæde Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Tre åbne haver i Stege/Lendemarke

3. åbne have er hos Margit og Ole der har en meget spændende lille have, kun 376m2 og 9 m bred.

Margit og Ole købte grund og hus i 1997. Haven var meget forsømt, havde nærmest fungeret som losseplads for naboerne. Men med en masse knofedt og god jord, har Margit og Ole forvandlet stedet til en meget spændende lille have på kun 376m2 og kun 9 m bred.

Margit er havearkitekten, der med sikker hånd har designet flere have afsnit, med masser af planter og træer.

Træerne er klippet, så de er tilpasset havens størrelse og æbletræerne er naturligvis søjle æbletræer.

Bagerst i haven er der anlagt et lille afsnit med strandsten for at vise den tætte nærhed til vandet og også fordi hele haven ligger på gammel havbund.

Hernede er haven omkranset af en meget spændende hæk, måske Steges mest fotograferede, der med ”vinduer” giver kig til Stege bugt og lystbådehavn.

Den fine lille have har flere terrasser, bl.a. en morgenterrasse med det smukkeste kig til Stege kirke og vandet.

OBS! Parkering ved havnen og P. Hatten


Find arrangement

Nørrestien 3 Stege 4780 - | Åben i Google Maps