Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Stiklingeformering

Workshop, landskabsarkitekt Anne Stine Bruun instruerer. I får 5 stauder, flere af hver - samt forslag til beplantning

Det er både sjovt og billigt at formere sine egne stauder. Landskabsarkitekt Anne Stine Bruun, der har lært at formere planter i Holland, vil introducere jer til kunsten, så I også hjemme efterfølgende kan gå i gang med at lave nye småplanter.

  • Frøformering versus vegetativ formering.
  • Opskrift på hjemmelavet jord.
  • Alternativer til roddanner hormon.
  • Praktisk stiklingeformering.

Vi laver stiklinger af 5 forskellige stauder, og du får flere af hver slags med hjem.

Anne Stine har tegnet en plan for et mindre bed, hvori stauderne indgår. I kan selvfølge også vælge at lade planterne indgå i allerede eksisterende bede.

Vi sørger for materialer, men medbring gerne de små, høje plastpotter fra supermarkedernes krydderurter, hvis du har gemt sådan nogle.

Hvis I har specielle ønsker med hensyn til potter, må I kontakte os.

Kurset foregår indendørs.

Medbring pode- eller lommekniv eller evt. en meget skarp saks.  


Find arrangement

Kulsbjerg skole, Nyråd Bakkebøllevej 6, Vordingborg 4760 - | Åben i Google Maps