Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Haver omkring Silkeborg - årets udflugt!

Vi besøger 4 skønne haver, der alle står flot i sensommeren

Haver omkring Silkeborg – årets udflugt!

Årets heldagstur bliver afviklet i samarbejde mellem Haveselskabet Aabenraa og Haveselskabet Haderslev. Turen er planlagt af Haderslev.

Vi skal besøge 4 skønne haver, der alle står i flot flor i sensommeren.

Bussen starter fra Circle K- tanken på Egevej 6 (samkørselsplads Rødekro) kl. 7.45 og kører derefter til samkørselspladsen, OK-tanken i Hammelev, hvor der er opsamling kl. 8.00.
Efter en god times kørsel, når vi den første besøgshave ”Haven i Hygild” ved Ejstrupholm.
Et imponerende 30.000 m2 have- og parkanlæg med søer, rosenhave, urtehave, rosenhus og drivhus samt frugt og bærhave, hvor haven naturligt glider over i den omkransende skov.
Haven ligger i tilknytning til firmaet ”Dansk Hjemmeproduktion”, så der kan måske blive mulighed for at købe lidt udstyr til fremstilling af fødevarer m.v.

Her drikker vi vores medbragte kaffe/the, vi serverer et rundstykke til.

 Herefter går turen til Gardenstory.dk, Søholt Allé, i Silkeborg. Haven ejes af Charlotte og Martin. Haven er oprindelig af ældre dato, men har ligesom huset gennemgået en kæmpeforandring, start 2020. Bevaringen af en gammel linde allé, har dog betydet, at haven ikke fremstår nyanlagt. Haven indeholder mange forskellige rum, med varierende beplantninger. Haven er anlagt med stier der fører jer rundt i haven. I vil kunne opleve et orangeri bygget op på murværk, pergola, potteskur, overdækket træterrasse, vandspejl, espalierede træer og højbede med sommerblomster. Stilen i bedene er forskellige bladformer og blomstrende stauder med varierende blomstringstid. Havens ejer er havedesigner, så der er gode oplevelser både m.h.t. indretning og plantevalg. Her spiser vi vores madpakker. Øl og vand købes i bussen, eller medbringes selv.

”Haven ved Hegnet”, også i Silkeborg, er næste have. Haven er en 1000 kvm. byhave, der i sin nuværende form blev påbegyndt for 25 år siden. Græsplænen er for længst nedlagt til fordel for et net af markstenbelagte stier og mange hævede bede til surbund, stenbede, stauder og roser i skøn forening. Der er mange formklippede og opstammede buske og småtræer og der lægges stor vægt på havens arkitektur gennem en kreativ leg. ”Haven ved Hegnet” har for en del år siden været omtalt i Haven.

Derefter går turen til den sidste have, ”Boutique Rosen” i Mårslet. Haven er på 2000 kvm, er delt op i mange små rum, med spændende planter. Her er masser af historiske roser, klematis, duftgeranier og mange andre stauder, desuden blomstrende buske og træer.
I Mårslet får vi eftermiddagskaffe med kage og derefter går turen mod syd igen. Ankomst til Hammelev forventes ca. 18.45 og til Rødekro godt 19.

Prisen for turen er 375 kr. for medlemmer af Haveselskabet og 425 kr. for ikke-medlemmer. Prisen dækker bus og alle entreer.
Desuden serveres rundstykke til formiddagskaffen og kage om eftermiddagen.
Øl og vand kan købes i bussen (eller medbringes).

Husk selv kaffe eller the og madpakke.
Turen gennemføres ved 40 tilmeldte.

Tilmelding skal ske senest en uge før afgang. I Haderslev til Poul Pedersen sfppe1@gmail.com, tlf. 21646084 eller til Marianne Baggersgaard mbaggersgaard@gmail.com tlf. 30268212. I Aabenraa sker tilmelding til Tove Bøttcher tove.bottcher@icloud.com tlf. 23119668.


Find arrangement

Egevej 6, Aabenraa Aabenraa 6200 - | Åben i Google Maps