Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Åben forårshaven i Tjæreborg

plantesamlerhave med surbundsbede, stenbede, spaltebede og vandbassin med karper, heksekoste, trillium, arisaema mm.

Haven er en plantesamlerhave på en 770 m2 stor grund med surbundsbede med mange rhododendron, azalea og andre surbundsplanter.
Her er stenbede, spaltebede med mange alpine planter, tufbed og vandbassin med karper. Desuden er der en del store og små træer, formklippede stedsegrønne, japanske ahorn, heksekoste, trillium, arisaema og meget andet.
De har en del granittrug og finurligheder i rustent jern og beton i haven.
Kreativiteten ses tydeligt, nyd evt. haven fra en af de mange gode siddepladser, så haven  kan ses fra flere vinkler.

Derudover har de også et drivhus og en lille planteskole - hvor der sikkert er planter til salg, måske også lidt beton og jern.


Find arrangement

Fasanhøjen 6 Tjæreborg 6731 - | Åben i Google Maps