Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

4 små rækkehus-haver i Polarparken

Åben have - Vi besøger Sælhundevej og Isbjørnevej for at se rækkehushaver

Karinas have er en rigtig Instagram-have: ”Laadal.garden” hun lægger dagligt billeder op af nye påfund og opstillinger. Haven har pt over 50.000 følgere.

Karinas have: Haven er meget lille, og drømmene er store, men det forhindrer ikke Karina i at udføre sine havedrømme, for hun synes, det er så spændende at se, hvordan man kan få en lille have til at se meget større ud ved at indrette det præcis, som man vil indrette en stor have, og hun er så heldig at have både en forhave og en baghave.

I Annis lille have drømmer hun de største drømme-hun finder energien, og roen breder sig i krop og sjæl, når hun roder i jorden, planter krukkerne til og lytter til frøerne i de små damme.

Karina deler sin haveglæde med sin nabo Anni, og sammen har de tilplantet stien (lille-alleén) mellem deres boliger.

Lenes have er en traditionel staudehave, og hun har fundet plads til både terrasse, græsplæne og staudebede i den lille baghave. Hun bruger sin have til at nusse rundt i, lade op i og få nye ideer i. Både forhave og baghave er tilplantede.

Hos Steen er det forhaven, der er i fokus. Her står sommerblomster og roser i pæne rækker. Baghaven består mest af en lille plæne og sommerblomster. Steen har for nylig også plantet et par buske.


Find arrangement

Isbjørnevej Esbjerg N 6715 - | Åben i Google Maps