Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Kør selv tur til Tarm - Poul Hagedorn

Vi besøger tidliger konsulent i det jyske haveselskab Poul Hagedorn

Poul er tidligere konsulent i det Jyske Haveselskab, han har altid været samler af hortensia og har en stor viden om dem. Nu er de begge pensionister og valgt at skifte huset ud med en et-plans hus på en dobbelt grund. (andre går den modsatte vej)

Deres have er fyldt med hortensia, 70 forskellige, mange af sorterne er særlige hårdføre. Hydrangea Serrata som er typer fra bjergene i Japan. De har er en del krydsninger af 2 sorter som gør dem særlige hårdføre til den danske natur.
De forventes at stå i fuld blomst når vi kommer i august.

I haven er der også af en del forskellige bambus, han afprøver hvilke typer der vil gro i den vestjyske natur.
Have rummer også en græsplæne, køkkenhave og anden beplantning.

Måske der er lidt planer i overskud som Poul sælger.

Tag gerne kaffekurven med, kan nydes i haven, hvis du har en ekstra klapstol med i bilen, har du garanti for at komme til at sidde ned.


Find arrangement

Sandgårdsvej 2 Tarm 6880 - | Åben i Google Maps