Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Juleinspiration v/Hanne Utoft

Vi byder velkommen til blomsterdekoratøren Hanne Utoft. Her vil hun give os sit bud på juledekorationer anno 2024.

I år har vi i Haveselskabet Varde den glæde, at byde velkommen til blomsterdekoratøren Hanne, fra Hanne Utoft Blomsterdesign. Her vil hun vise os sine bud på juledekorationer anno 2024.

 

For Hanne Utoft er skønhed et spørgsmål om opfattelse. Hun dyrker, udvider og hjælper med, at fremvise skønheden der findes i naturens materialer.

Kontinuerlige sæsonbestemte skabelsesprocesser af naturens mesterværker, kan udvikle sig til, at vise hvorledes vi intuitivt forstår og kan opleve det harmoniske i naturen.

 Hanne har siden 2004 arbejdet for blomsterkunstneren Tage Andersen i København og Sverige. I 2007 startede hun sin egen virksomhed, som stadig udvikler sig løbende. Samarbejdet med havemanden Claus Dalby har også udviklet sig til et varmt venskab, så foruden blomstersamarbejde laves der livestreaminger til ind og udland.

Binderi demonstrationer og blomstershow i ind og udland, er en stor del af Hanne`s blomsterliv.

 

 

 

 


Find arrangement

Storegade 57 Varde 6800 - | Åben i Google Maps