Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Prydhaven Havens Problemer Biodiversitet Andet

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Haveskoler Arrangementer Skærehaveskolens univers Havefestival Køkkenhaveskolens univers Åbne Haver Cph Garden Digitale haveoplevelser Hjem og Haveliv

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Medarbejdere Foreningen Haveselskabets have Værdier, mission og vision Støt havesagen Kontakt Presse Kommercielle samarbejder Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Året rundt i Trines have

Følg med i Trines have året rundt.

Haven i maj 2023

I maj måned er der meget at gøre i drivhus og have. Der prikles og plantes i drivhuset. Den tofarvede bøg er sprunget ud. De store prægtige rabarber pryder drivhusets endegavl, og fiskene svømmer livligt rundt i det store bassin.

Haven i juni 2023

Nu er det allerede midt juni, tørken har ramt hårdt i år. Roserne og silkepæonerne er godt i gang. Det er andet år vi har vores havebassin. Vi satte 20 fisk ud sidste forår, blandet guldfisk og koikarper. Der har resulteret i mere end 50 småfisk. Hvad gør vi ved dem - det er jo alt for mange? Nu kommer løsningen måske af sig selv, for se lige på billedet hvad vi har fået besøg af - en snog på ca. 60 cm! Den har vi aldrig set på vores ejendom tidligere.

Og vil den lille frø overleve besøget? Måske bliver der en naturlig balance.....

Jeg glæder mig hvert år til at plukke en lille buket af de skønne velduftende ærteblomster. 

God sommer.

Haven i juli/august 2023

Juni var varm og tør og juli har været den vådeste der er målt. For varmt og for vådt - det har ikke været nemt at komme i haven. Men nu skulle det være da Faxe-Stevns kredsen har inviteret til 80 årsjubilæum i vores have. Så nu måtte vi til det. Hekseringene i plænen har vi ikke gjort noget ved og som vores 5 årige barnebarn der kiggede ned på det fra værelset spurgte: Farmor hvad står der?...... Det er blevet til nydelse på terrassen i de varme aftner og hygge i drivhuset under regnbygerne. Nu kommer snart høsttiden. Kirsebærrene er ordnet, men jeg er bagud på både ribs, solbær og stikkelsbær, men det må vente til efter den 'Åbne have' og jubilæumet

Haven i august 2023

Efter en vel overstået åben have den 8., er der faldet lidt ro på aktiviteterne i haven. Ukrudtet gror voldsomt, det er vådt, al frugt og bær modner på en gang og arbejdet er genoptaget efter en skøn sommerferie. Jeg har besluttet at jeg ikke vil stresse over det jeg ikke kan nå, men sørge for at nyde bare at være. Sidde på bænken og hygge.

Haven i september 2023

Så blev æblerne høstet og lavet til 30 liter herlig juice. Det er Discovery, Annanas og Filippa. Rosen er den skønne Elaine Paige. Rosernes efterblomstring har godt nok været skøn i år. I haven ses tudser og pindsvin. At rådyrene også er der, har jeg kun indirekte beviser for:) - afgnavede roser og ekskrementer i stenene...., de er helt oppe ved huset.