Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Få flere penge til at bruge i haven

Som medlem af Haveselskabet får du nu mulighed for at tegne fordelagtige forsikringer hos Tryg, der er tilpasset haveejernes særlige behov. Det betyder både øget dækning og stor rabat. Vær vaks ved havelågen - og få et uforpligtende tilbud, hvor du sparer penge, der kan bruges i haven.

Ind imellem sker der jo desværre ulykker på både have, bil, hus eller drivhus, og så er det godt at have en forsikring, som dækker skaderne. Derfor har Haveselskabet nu indgået et samarbejde med Tryg om at tilbyde vores medlemmer fordelagtige forsikringer, der er særligt tilpasset haveejeres behov.

”Jeg har lige sparet 1.500 kr. på vores forsikringer! Bare med et enkelt opkald. Jeg blev opmærksom på denne nye medlemsfordel til et arrangement i Haveselskabet. Her hørte jeg om en, der havde sparet 800 kr., og jeg tænkte, at jeg da lige ville give Tryg et kald. De regnede på det med det samme og fortalte, at jeg samlet havde sparet 1.500 kr. på mine forsikringer. 

Helle Vestergaard

Det får du som medlem:

1) Op til 30% rabat i forhold til Trygs normale priser på forsikringer. Du får rabat på alle de forsikringer, som du samler under Haveselskabets aftale med Tryg, dog er erhvervsforsikringer ikke indeholdt i aftalen.

2) Ubegrænset sum på dækning af haveanlæg. Det vil sige, at den maks. sum for skader på haveanlæg, der normalt gælder for Trygs almindelige forsikringsvilkår, hæves til ubegrænset *)

3) Ret til at benytte Tryg Bolighjælp uden at betale noget ekstra *)

*) For punkt 2 og 3 er betingelsen, at du minimum har eller tegner husforsikring samt enten bil- eller indboforsikring gennem aftalen mellem Tryg og Haveselskabet. 

Hvad er Tryg Bolighjælp?

Med Tryg Bolighjælp får du bl.a. hjælp til:

  • At fælde og fjerne et akut beskadiget træ, som er ved at vælte ned i dit hus. 
  • At fjerne fygesne på loftet eller store mængder sne på taget af huset.
  • At fjerne aktive hvepsebo.
  • At fange vilde fugle, flagermus og pindsvin, der er kommet ind i dit hus.
  • At opsætte mårfælder.