Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Succes med valg af drivhus og jord

Der er mange glæder forbundet med at få jord under neglene og dyrke blomster og afgrøder selv, og med de rigtige rammer og den gode jord, er det slet ikke svært. Få gode råd her til valg af drivhus og plantesæk.

Det er blevet voldsomt populært at dyrke sine indre grønne fingre og om så det er på altaner, terrasser eller i små og store haver, lever drømmen hos rigtig mange om at dyrke og høste af egen avl. 

Det er ikke underligt, for glæden og tilfredsstillelsen ved at sætte tænderne i en tomat eller en agurk, som du har passet og plejet fra den var et ganske lille frø er næsten ubeskrivelig. Frøene spirer, og spirene vokser til sunde og stærke planter med de fineste og mest delikate grøntsager til dit middagsbord. Måske endda til den daglige madpakke.  Glæden ved at kende hvert et skridt af grøntsagers og krydderurters vej fra den bløde muld til middagsbordet er stor. Det smager bare bedre, når man slv har frembragt lækkerierne. Juliana Drivhuse og Pindstrup er taget på besøg hos Bergs Fairytale Garden - en have, hvor der dyrkes både på friland og drivhus. 

Med god muld og jord fra Pindstrup og et drivhus fra Juliana Drivhuse, kan du hjælpe haveprojektet rigtig godt på vej. For jord er ikke bare jord, og det danske sommervejr er som bekendt lidt af en joker for alle haveejere, så drivhuset er en god ven i haven. 

Drivhuset forlænger den danske sommer

Det er dybest set bare et lille hus af stål og glas, og for en generation eller to siden var et drivhus typisk placeret bagest i haven, gemt lidt af vejen bag buske og træer. 

Men over de senere år er drivhusene blevet større og større og er rykket tættere og tættere på boligen. Der er tænkt langt mere i design og udtryk, og drivhuset danner i dag ramme om store, dejlige haveoplevelser og masser af stjernestunder. 

Det kan være stunder, hvor du kan være i zen med dig selv, mens du dimser i jorden. Eller stunder, hvor du kan sidde med en dejlig kop kaffe og nyde roen, lyset og varmen ude i haven, inde i drivhuset. Eller stunder, hvor du hygger dig med familien og børnene og giver glæden ved haven videre til næste generation. 

Drivhuset giver dig en forlængelse af sæsonen, så du kan komme tidligere i gang med at forspire og høste, ogsamtidigt kan holde frosten fra jorden til langt ud på efteråret. Det er også en forlængelse af de lyse forårs- og sommeraftener, fordi glasset skærmer for vind og dug. Og det er en forlængelse af køkkenet og opholdsstuen, hvis du indretter det med hyggekrog og krydderurter.

Juliana har leveret danskproducerede drivhuse i over 50 år. Drivhuse i smukt design med vægt på både æstetik og funktionalitet. Her er gode ventilationsløsninger, pæne afslutninger i hjørner og rammer og rig mulighed for at sætte sit eget præg på indretningen af huset. Uanset, hvilke ønsker og drivhusdrømme, du har, så finder du løsningen hos Juliana.

Bliv klogere på, hvordan du får mest muligt ud af dit drivhus på haveselskabet.dk, der har en hel temaside om drivhuse her: https://haveselskabet.dk/drivhus

Og husk jord er ikke bare jord

Inden du går i gang med at udleve dine plantedrømme i drivhuset eller på friland, så gør dig selv den tjeneste at vælge din muld med omhu. For jord og muld skal passe til de planter, du skal dyrke, og du giver dine planter og dine havedrømme langt de bedste betingelser for succes, når du bruger den rigtige jord, uanset om du skal dyrke i drivhus, i det åbne landskab eller på terrassen, og uanset om du ønsker at dyrke økologisk eller konventionelt.

Hos Pindstrup finder du muld og jord til alle formål. Til "dyrk selv" kan det fx væreså- og priklemuld til små frø og spirer. Køkkenhave- og jordforbedringsmuld til køkkenhaven og højbedene. Og krydderurtemuld til krydderurterne.

Bliv klogere på jord i Haveselskabets guide til jord - klik her

Og skal du dyrke i drivhus, så skal du have fat i plantesække, som sikrer både luft, plads og gødning til planterne. Pindstrups plantesække er store, de rummer 50 liter, og det betyder, at der er rigeligt plads til fx tre tomater, to agurker, to meloner eller tre grøn peber - eller en kombination af disse planter – i én sæk.

Pindstrup er som Juliana en gammel, dansk familiedrevet virksomhed, grundlagt for over 100 år siden. Fra et samarbejde med professionelle gartnere over hele verden henter Pindstrup viden og inspiration til at skabe den bedste muld til havens planter. Det betyder, at du, når du køber jord og muld fra Pindstrup, samtidig køber den nyeste og mest professionelle viden om sammensætning af næringsstoffer, gødning og kalk til din have.

Find meget mere information om Juliana drivhuse på https://juliana.com/eller https://drivhuscenter.dk/og om muld fra Pindstrup på www.pindstrup.dk/hobby