Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Haveglæde Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Forårs plantemarked

Haveselskabet Aarhus afholder sit store forårsplantemarked i Botanisk Have.

Plantemarked Aarhus afd.

Plantemarked Aarhus afd.

Plantemarked Aarhus afd.

Plantemarked Aarhus afd.

Haveselskabet Aarhus har siden 2006 afholdt 2 årlige plantemarkeder i Botanisk Have, Aarhus.
Til dette arrangement kommer have- og planteentusiaster fra mange egne af landet. De kommer for de er drevet af lysten og spændingen ved at lede efter planter som normalt ikke er at finde i planteskolernes sortiment. Årsagen er, at disse planter er fremelsket af specialister og nørder som har gjort det til deres speciale at fremavle netop den type planter.
Det skal henstilles at der ikke medbringes syge planter.

Her virkelig muligheder for at gøre et fund, der vil være spændende at bringe med hjem til ens egen have.
Har man som have menneske planter i overskud, så sæt dem i potter, så de tager sig pænt ud, og tag dem med til plantemarkedsdagen. Så skulle der være en mulighed for at sælge eller bytte dig til noget som måske har lige din interesse. Der vil også være mulighed for at købe og sælge andre haverelaterede ting.

På markedet er der også sociale indslag:
Haveselskabet Aarhus opstiller en lille cafe hvor der kan købes kaffe/the og hjemmebagt kage og få sig en god snak med de andre gæster. Kagerne bages af frivillige.
I området ved cafeen vil der være et antal borde og stole til gæsterne.
Der afvikles ligeledes en tombola, hvor præmierne er planter.

Haveselskabet Aarhus har desuden et informationstelt, hvor der udleveres forskelligt informationsmateriale om haver. Hvis man har haverelaterede spørgsmål, er man meget velkommen til stille dem til os. Hvis vi ikke kan svare lover vi at skaffe svaret via Haveselskabets rådgivning.


Find arrangement

Botanisk Have, Peter Holms Vej Aarhus 8000 - | Åben i Google Maps