Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Beskæring af frugttræer

Kom og lær hvordan du skal beskære dine frugttræer, så du får mest muligt udbytte ved Havlykke Planteskole.

Frugttræ fra Havlykke Planteskole

Frugttræ fra Havlykke Planteskole

Vi får igen besøg af Carl Magnus og Peter fra Havlykke Planteskole. De kommer og viser, hvordan man skal beskære sine frugttræer. De kommer blandt andet ind på disse emner:

  • Hvor og hvordan skal der skæres og hvorfor?
  • Hvorfor kommer der vanris?
  • Hvorfor dør der pludselig grene i et træ?
  • Hvornår er det bedst at beskære?
  • Efter oplægget vejleder og forklarer Carl Magnus og Peter hvordan de anbefaler at skære for at opnå et pænt træ/større og bedre frugtsætning.

Vi starter på Stouby Skole med et oplæg om beskæring, herunder hvad du særligt skal være opmærksom på. Derefter går vi ud og beskærer træerne. Du får også mulighed for selv at få saksen i hænderne og være med til at klippe/beskære (medbring selv håndværktøj).

Der er kaffe og kage. Under kaffen bliver der tid til yderligere spørgsmål.


Find arrangement

Stouby Skole, Vejlevej 93 Stouby 7140 - | Åben i Google Maps