Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Havebesøg i to spændende haver i Vostrup

Åbne haver hos to naboer i Vostrup, den ene stor med tilhørende skov, den anden en spændende parcelhushave.

Dorte og Karsten i haven på Vesterbyvej 14 -  Der kan bladres mellem 10 billeder ved at trække i den grønne bjælke eller trykke på pilene

Dorte Wolff i sin have på Vesterbyvej 12

Dorte Wolff i sin have på Vesterbyvej 12

Vesterbyvej 12

Vesterbyvej 12

Vesterbyvej 14

Vesterbyvej 14

Vesterbyvej 14

Vesterbyvej 14

Vesterbyvej 14

Vesterbyvej 14

Haveselskabet Ringkøbing-Skjern holder åbne haver to steder i Vostrup, nemlig på Vesterbyvej 12 og 14. De to haver er meget forskellige både i størrelse og udformning.

På nr. 14 bor Else Marie og Karsten Kristensen. De har en stor landbohave. I haven er der mange træer og buske, desuden en ret stor sø og et havehus. Alt er meget velholdt og idyllisk. For enden af huset er bygget et stort orangeri, som også bruges som opholdsrum. I forbindelse med haven er der for seks år siden plantet 18 ha skov, som allerede er groet godt op. I skoven er der mange klippede stier, så man kan gå ture.  I bunden af haven står der en  gammel DSB- vogn, hvoraf halvdelen bruges til haveredskaber. Den anden halvdel råder naboen over.

Så går man igennem en låge ved DSB-vognen ind i nabohaven på nr. 12, som ligger på en 800 m2 stor grund. Her bor Dorte og Daniel Wolff. Deres have er en skovagtig naturhave med mange små rum. Der er et anneks med fyrrum og et lille drivhus lavet af genbrugsmaterialer, desuden en stor træterrasse. Nederst i haven i DSB-vognen laver Dorte keramik, som man er velkommen til at kikke på. Man kan parkere ved Vostrup Forsamlingshus og gå 300 – 500 m gennem Else Marie og Karsten Kristensens skov. Alternativt hvis man er dårligt gående at parkere ved hjemmene.


Find arrangement

Vesterbyvej 14, Vostrup Tarm 6880 - | Åben i Google Maps