Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Kursus i pileflet

Intensivt kursus med kun 12 deltagere. Lær at lave blomsterstativer, obelisker, foderstationer og andre ting til haven.

Kursus i pileflet – 7 timer – max 12 deltagere

Her om foråret står pilen flot med sine forskellige farver. Så det er nu, at der kan flettes forskellige små træer til krukkerne. Pilen vil hurtigt slå rod og springe ud  i toppen til glæde hele sommeren. Senere kan den plantes ud i haven og vokse sig større til et lille træ. 


På dette kursus kan du lære at flette blomsterstativer, obelisker, skulpturer, foderstationer og andre finurlige ting til hus og have. Lær også om forskellen på hurtigvoksende havepil og den langsomtvoksende pil. 

Margit Halkjær Kristensen er instruktør på dette kursus og hun medbringer friske pil i forskellige farver og længder og der vil være forskellige modeller med til inspiration for din kreation. 


Udgifter til pil varierer fra 150-200 kr. afhængig af hvad du laver. 

Haveselskabet har rundstykker og kaffen på kanden, når vi begynder, men du skal selv påregne at medbringe lidt frokost og anden drikkelse. . 

Medbring egne potter med jord og en skarp beskærersaks. 

 

I tilfælde af for få tilmeldte gennemføres kurset ikke.


Find arrangement

Oplyses ved tilmelding Mariager Fjord 9550 - | Åben i Google Maps