Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Generalforsamling Slagelse og Foredrag af Ib Nielsen

Generalforsamling i Slagelse og Foredrag af Ib Nielsen om forårsløg

Vi vil gerne invitere jer til den første Generalforsamling i Haveselskabet, Slagelse afdeling nogensinde.

Ib Nielsen ejer Markas Have vil holde Foredrag om forårsløg.

Den 1/1 2024 trådte den nye struktur i Haveselskabet i kraft og det betyder at vores Sydvestsjælland afdeling, som vi kender den bliver lavet om til 3 nye afdelinger en i Slagelse kommune, en i Sorø kommune og en i Ringsted kommune.   

Slagelse afdeling af Haveselskabet vil derfor indkalde til ordinær generalforsamling, med suspenderet valg til bestyrelsen.

Aftenen starter med Ib Nielsens foredrag "Forårsløg, -knolde og andre gode sager" 

Dagsorden efter vedtægterne.

Vi vil også orientere om den nye struktur i Haveselskabet se mere på https://haveselskabet.dk/om-os/ny-struktur/ 


Find arrangement

Slagelse Bibliotek, Stor Sal, Stenstuegade 3 Slagelse 4200 - | Åben i Google Maps