Tekniske problemer på Haveselskabets hjemmeside

I øjeblikket har vi tekniske problemer på Haveselskabet.dk. Du kan derfor desværre ikke logge ind på "Mit Haveliv" og hele Haveselskabets hjemmeside er langsom. Vi knokler på at få det hele til at virke igen 🌱 Vi beklager de gener, det måtte medføre og håber på forståelse for problemerne.

Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Haveglæde Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Køkkenhaveskolen 2024 Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Nyhedsbrev maj 2022

Nyhedsbrev maj 2022 kommende arrangementer

 

Vejle Havekreds 
 

 

Nyhedsbrev 15. maj 2022

Tirsbæk Gods – Renæssancehaven og Vinen  Tirsdag den 10. maj kl 10:00 og  

Torsdag den 19. maj kl 16:00  

Godsejer Hans Henrik Algreen-Ussing og Arne  Poulstrup gav en fri og spændende fortælling om  udfordringer og resultater i Renæssancehaven og  Vinproduktionen ved den første guidede tur den 10.5. Der er noget at glæde sig til for de 24, der er tilmeldt  til den 19.5.! 

Der kan komme afbud, så ring evt til Søren på  91179192 for at høre, om der er mulighed for at  deltage – men maks er 25. 

Besøg i ’Skovly’  

Oplev en  

eventyrverden, hvor  

fantasien slippes løs  

fra vild have til  

blomsterflor og  

nyttehaver i Kolonihave-foreningen ’Skovly’ på  Nørremarken i Vejle. 

Vores arrangement i juni passer meget præcist til én af  de ideer, vi har noteret fra forslagene på General forsamlingerne. Vi skal i Kolonihave,  

mandag den 20. juni kl 16-18 på Nørremarken i Vejle. Indbydelse m.v. på hjemmesiden; 

https://haveselskabet.dk/arrangement/besoeg-kolonihaverne-skovly

100-års Jubilæumsfest – Vejle Havekreds  Lørdag den 6. august 2022 kl 12:00  

Ulla’s Have, Møllegade 17, Børkop  

Sæt kryds i kalenderen NU!

Redaktør, formand Søren P Villadsen 

vejle.haveselskab@gmail.com , mobil 9117 9192 

Vi skal tilbyde at I kan blive fri for disse Nyhedsbreve; send bare et ”Nej tak  til Nyhedsbreve” på mail til redaktøren.

 

 

40-års medlemskab – tillykke til  

Inge og Peter Pinholt  

40 år i Haveselskabet har givet en god stak blade, som  det er morsomt at kigge i. Meget har ændret sig,  tendenser har ændret sig og er så alligevel vendt  tilbage år senere i ny forklædning.  

Vores have har også ændret sig i takt med skiftende  interesser og årstider. Lige nu er paradisæblerne i  blomst og vore gamle æbletræer er også begyndt - gamle sorter podet på vildstammer dvs. store træer. 

Vi har i mange år rejst til Holland og købt planter, haft  mange spændende ting med hjem , og da min mand  har stor interesse i bøg, har vi en del forskellige træer.  Vi har været så heldige at kende andre have interesserede mennesker bl.a. Grethe og Mogens  Møller-Madsen, tidl. formand i Jysk Haveselskab, og  Erik Kristensen, Lønå Planteskole, og haft stor  fornøjelse af at lære og diskutere med dem. 

Heldigvis bliver man aldrig færdig med en have og der  er hver dag nye ting at finde i den. 

En opfordring til nye haveejere: Bliv medlem og få  inspiration, så vi kan få mange forskellige haver med  mange forskellig planter og ikke bare hvad de store  centre har i år. 

Med venlig hilsen 

Inge Pinholt 

  

2. Halvår planlægges  

Vi i bestyrelsen mødes mandag den 23. maj 2022 for  at lave en plan for kredsens aktiviteter i 2. halvår 2022.  Giv gerne et tip, hvis I vil vise haven frem, holde en  workshop eller ønsker at besøge et sted eller høre et  foredrag, tak. 

Mvh Søren P Villadsen, formand, mobil 91179192