Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Åbne Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Landhave på Viballegård

Stor landhave med stauder, skærehave, frugttræer, drivhus, køkkenhave, eng-areal og blomstermark.

 • Hunde er velkomne
  Læs mere
 • Mad må medbringes
  Læs mere
 • Åben have
  Læs mere
 • Deltager i havefestival 2024
  Læs mere
 • Åben efter aftale
  Læs mere

Vores grund er over 10.000 m2 med udsigt til marker og den lokale kirke. Vi ser hele grunden som vores have i den forstand at der er områder, der bliver passet og andre områder får lov til at gro og stå til. I engen og blomstermarken er der stier, så den bliver en del af den daglige havevandring.
Det er vores tredje år som haveejere her og hver sæson forsøger vi at tilføje noget nyt. Sidste år fik vi drivhus og i år får vi forhåbentlig lavet en bålplads.
Min (Tina) store passion er blomster og skærehaven, hvor Henrik mere er til køkkenhaven og det spiselige. Ved vejen har vi en vejbod med sæsonens blomster.
Hvert år er der ny læring i forhold til haven og nogle ting mislykkedes, men heldigvis er der også mange projekter der lykkedes og haven er vores frirum.
I er velkommen til at have jeres hund med i snor. Vi har selv en italiensk vandhund (Mojo).
Skriv eller ring, hvis du/I har lyst til at komme forbi.
Venlig hilsen
Henrik og Tina
Viballegård

Vis hele beskrivelsen

Åbningstider

Obs: Flere åbningstider kan blive tilføjet løbende

 

Find haven

Åesvej 45 Horsens 8700 - | Åben i Google Maps