Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Hurra for små haver og altaner

Den kendte havedesigner Nina Ewald fortæller om små haver og altaner - og inspirerer til forøget haveglæde for alle

Et foredrag af den kendte havebogsforfatter Nina Ewald, som tager udgangspunkt i bøgerne ’Den store bog om små haver’ og ’Design din altan og tagterrasse’. Der vises haver fra 50 - 400 m2 og altaner fra 2,5 m2 og opefter.

En lille have behøver ikke være en begrænsning – selv få kvadratmeter rummer store muligheder. Det samme gælder for altaner og (tag)terrasser. I foredraget får du ideer og praktiske råd til at udnytte den forhåndenværende plads optimalt. 

I foredraget vises masser af inspirerende billeder, og Nina fortæller om alle de elementer, du kan jonglere med for skabe et sted, som passer præcis til dig og din familie. Hvad enten du ønsker dig romantik og frodighed – minimalisme – ‘vild natur’ og rigt dyreliv – plads til børn og afslapning – køkkenhave og drivhus eller noget helt andet.

Efter pausen kommer du på besøg i en række små og vidt forskellige haver og altaner, bl.a. fra en udstilling i Tivoli, hvor Nina forvandlede balkonen foran Koncertsalen til seks meget forskellige altaner. 

I pausen er der salg af Ninas havebøger til speciel ’foredragspris’. Der er også mulighed for i pausen at købe kaffe/te og kage.

 

LIDT OM MIG SELV

Nina Ewald er oprindeligt uddannet på Danmarks Designskole og har desuden mange års erfaring med haver og planter. Hun en erfaren havejournalist, som skriver for både magasiner og aviser og har udgivet adskillige havebøger. Nina er meget aktiv i Haveselskabet og sidder i bestyrelsen for Frederiksberg afdeling; herudover rejser hun meget, fotograferer, henter inspiration og følger den grønne udvikling ved besøg i private haver, anlæg og på haveshows og -udstillinger. Hun er desuden en meget anvendt foredragsholder.


Find arrangement

Tarup Bibliotek, Tarupcentret, Rugvang 40, 5210 Odense NV Odense 5210 - | Åben i Google Maps