Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Åben Have i ”Den Engelske Have”

Vores "Åbne Have" i år er i ”Den Engelske Have” på Tingstedvej i Hjerming. Stor og utrolig smuk.

Åben Have i ”Den Engelske Have” på Tingstedvej i Hjerming

I år afholder Haveselskabet Favrskovs Åben have lidt uden for kommunens grænser, men til gengæld lover vi, at der er meget at kigge på.

Den Engelske Have er forholdsvis indrettet i streng geometrisk opbygning, der giver ro for øje og sjæl med ca. 960 roser fordelt på 230 sorter og mange specielle træer.

Haven er symetrisk opbygget omkring en 200 m. akse, der går gennem huset.

Haven er tegnet i 2005 og løbende anlagt herefter af rosenenthusiasterne Carsten og Ulla Andersen, der fortæller at haven er flot på alle årstider.

Ud over roser, er der mange insektvenlige planter som bla. krokus, forårslyng, prydløg, katteurt, bjergmynte, sct. Hans urt og brændenælder.

Som modspil til symatrien er det ”vilde look” lavet med forskellig plantestrukturer mellem de faste elementer.

Lidt sen klipning af hække og taks gir romantisk stemning sammen med rosernes blomstring.

Carsten står for en rundvisning der starter ca. kl. 19.00, men der er mulighed for selv at gå rundt og kigge hvis du ønsker det.

Ca. 21.00 serverer Haveselskabet Favrskov kaffe og kage til alle.

Entré Kr. 25,- for indgang samt kaffe og kage

Alle uanset medlemskab eller ej er altid velkomne til alle vores arrangementer, og vores årlige "Åben Have" er en mulighed for at blive inspireret og få gode ideér og møde andre personer med samme interesse.

Har du brug for samkørsel, så ring til Irene 27649011, og vi fylder bilerne op.


Find arrangement

Tingstedvej 24, Hjerming, Bjerringbro 8850 - | Åben i Google Maps