Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

En skov af verdenstræer i Holstebro

I 40 år har det været en hemmelig skov i Vestre plantage ved Holstebro. Her produceres sommerblomster til hele kommunen.

I Skovlund Plantage mellem Herningvej og Skjernvej lige udenfor Holstebro findes en sjælden samling af træer. Et såkaldt arboret, som der kun er ganske få af i Danmark. Det er også her naturskolen ligger.

Med mere end 400 forskellige arter af træer og buske fra Europa, Nordamerika og Asien lever beplantningen i dén grad op til navnet: ”Verdenstræer - Vestjyllands Parkarboret”

Leder Jytte Eriksen vil fortælle om stedet, og vise os drivhusene, hvor dagtilbuddets brugere laver sommerblomster til hele Holstebro Kommune. Derefter vil tidligere stadsgartner Karl Åge Sørensen vise os Aboretet, og fortælle om historien bag.

Det er de færreste, som har opdaget arboretet. Eller oplevet Naturstien, Buen og Maluslunden, med de blomstrende paradisæbletræer eller den tilstødende Nordens Lund. Du har chancen for at se det nu samen med Haveselskabet, idet arboretet er blevet "revitaliseret" og derfor netop er blevet genindviet i april 2024 få dage før vores besøg.

Haveselskabet serverer kaffe/ te og kage.


Find arrangement

Nybovej 28 Holstebro 7500 - | Åben i Google Maps