Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Rundvisning og vinsmagning på Tirsbæk Gods 20. og 29. august

Besøg i historisk renæssancehave og "Vinbjerget" med 200 vinstokke. Vi får indblik i forskellige druesorter og drift.

Vi mødes på gårdspladsen til et besøg i den historiske renæssancehave, genskabt ved en stor renovering i 2010. "Vinbjerget" blev også genskabt og tilplantet med 200 vinstokke - ret impinerende!

Vi går videre ud i vinmarkerne, hvor Arne Poulstrup vil fortælle om de forskellige druesorter og hvordan selve driften foregår. 

Derefter får turen til "Vineriet", hvor efterbehandlingen og gæringen af druerne foregår. Der blev i 2021 bygget et helt nyt og stort vineri. Vi skal høre om de processer vinen gennemgår, lige fra druerne plukkes, til den færdige vin kommer på flaske og er klar til at blive skænket. Vinene er i den lette, friske gade, der passer til en varm sommerdag på terrassen eller til fiske- og lette kødretter. Arrangementet afsluttes med, at vi sætter os omkring bordet i vinrummet og får tre smagsprøver sammen med lidt brød, ost og pølse.

Der bliver mulighed for at købe produkterne fra Tirsbæk Gods.

Rundvisning og vinsmagning tager ca. 2 timer.

Rundvisningen gentages 29. august kl. 16 - 18.


Find arrangement