Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Havevandring i en vild og en knap så vild have.

Vi besøger 2 haver: En vild have i Brejning og en knap så vild i Gårslev.

En vild have og en knap så vild have.

Vi mødes kl.19 i Brejning hos naturformidler Annemette Bargum, rønnevang 62, 7080 Børkop.

Hun har de seneste år gjort sin villahave mere vild med vilde blomster, sten, dødt ved og vandhul. Hun sanker frø af lokale vilde planter og sår dem i haven.

Ca 19.45 kører vi til Gårslev, Mølletoften 56, 7080 Børkop og besøger Bodil og Niels Peter Digets parcelhushave. Haven er overtaget for halvandet år siden. Det er en traditionel villahave, hvor der er lagt vilde elementer ind: En ø i græsplænen, der får lov at gro vild. ”Roderi”, Et gemmested for insekter og kravl, af opgravede rødder. Et kvashegn, der leder en sti bag om et bed.

Tag selv kaffe/the og kop med, så sørger vi for boller og lidt tilbehør som ramme for almindelig havesnak.


Find arrangement

Rønnevang 62, Brejning, og Mølletoften 56, Gårslev Børkop 7080 - | Åben i Google Maps