Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Havevandringer i Lindved - med tanker for insektlivet

Vi får set 2 haver i Lindved med havehus, køkkenhave, rosenbed, liljer og stauder. Haven 1 er renoveret fra 2020.

Blomstrende havebesøg Lindved. Vi starter kl. 18.30 i Have 1:

Hos Dorthe og Hans Weber: "Vi  flyttede ind i vores hus i efteråret 2020. Haven bestod af meter højt ukrudt og en støttemur, der var ved at falde sammen. I løbet af vinteren og foråret ryddede vi hele haven, undtagen på skråningen. Der plantede vi 4 store træer til at bryde dens ensformighed og give liv til huset. 

Derefter gik vi selv i gang med det store arbejde med at skabe en ny blomstrende have. Planterne er lagt an på, at de skal kunne spises af os, fugle og insekter. Der skal være blomsterflor fra forår til efterår, så der er mad til både tidlige og sene sommerfugle, bier og andre insekter."

Kl. ca. 19.45 fortsætter vi til Have 2 hos Anna og Erik Stenumgaard, Thyras Vænge 2, Lindved, 7100 Vejle:

"Forhaven  er en blandet landhandel med masser af stauder. Køkkenhaven er lille men med et fantastisk udbytte. Hyggeligt havehus med udsigt til rosenbed og liljer"

Der afsluttes med kaffe/the, kage og fri hyggesnak.  

 


Find arrangement