Menu

Vis alle

0 resultater

Havestof

0 resultater

Arrangementer

0 resultater

Shop

0 resultater

Åbne haver

0 resultater

Liste visning

Gitter visning

Du skal indtaste minimum 3 tegn for at se resultater

Her kan du søge i hele vores katalog af artikler, arrangementer, produkter og åbne haver.

Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Vis flere
Havestof Se alt i havestof Andet Biodiversitet Den Spiselige Have Design og Indretning Dyrkning Havens Problemer Prydhaven

Er du også vild med roser?

Så er der vejledning og gode råd at hente i Haveselskabets bog Rosenglæde. Bogen går praktisk til værks og giver gode råde om: Køb af roser • Plantning af roser • Pleje af roser • Beskæring af roser • Gode rosensorter • Og meget mere. Bogen er skrevet med glæde og stor erfaring af Haveselskabets rosenekspert Peter Ørum Scherg.

Aktiviteter Se alle aktiviteter Arrangementer Cph Garden Digitale haveoplevelser Havefestival Hjem og Haveliv Haveskoler Haver

Lars sparede 2800kr på sine forsikringer

Gennem Haveselskabet blev Lars opmærksom på Tryg, som han tog kontakt til og fik et uforpligtende møde. Til mødet blev Lars guidet i omlægningen af sine forsikringer, og fik som medlem af Haveselskabet tilbudt en særlig forsikring til sin have, med i pakken. Dermed fik Lars flere penge til planter i haven.

Om os Se alt om os Foreningen Værdier, mission og vision Kontakt Kommercielle samarbejder Medarbejdere Haveselskabets have Støt havesagen Presse Intranet

Gør gratis brug af Tryg Bolighjælp

Da Kathe omlagde sine forsikringer til Tryg, sparede hun 1600 kr. Ikke lang tid efter, fik hun lov at gøre brug af Tryg Bolighjælp, da hun opdagede et stort hvepsebo på sin grund. Kort efter sendte Tryg hjælpen ud, og fik fjernet hvepseboet, - uden beregning, da det er en del af pakken.

Havevandringer i Linnet

Havevandringer i Linnet - Naturhaven og de klippede buske. 2 Haver til en søndagsudflugt

Havevandringer i Linnet - Naturhaven og de klippede buske. 

Vi starter i den store naturhave, grænsende op til skov, vandløb og marker.

Her er oaser af køkkenhave, stauder, drivhus og udekøkken. Store gamle frugttræer i kontrast til Else Maries arrangementer/stilleben.

Adressen er: Højløkkevej 26 i Linnet. Se efter Have-skiltet.

ca. kl. 15: Anden del af denne eftermiddag er i haven hos Anne Dorit og Søren Villadsen, hvor der er mere traditionel fokus på kanter og klippede buske. Stor køkkenhave, stauder, sommerblomster og skovbede. Høns, hestepærer og kompost kan også være aktuelle emner.

Adressen er: Højløkkevej 46 i Linnet. Se efter Have-skiltet. 


Find arrangement

Højløkkevej 26 og 46, Linnet Vejle 7100 - | Åben i Google Maps